Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Gyertyatartó házikó modellező agyagból

A gyertyatartók sok nőnek okoznak örömet. A tűz fénye megnyugtató, békés hangulatot áraszt. Egy pohár forró teával a kézben szívesen elnézegetjük.
Tetszik? Oszd meg!

Gyertyatartó házikó otthon

Ha az ünnepelt nő is szereti a gyertyafényt, és szívesen használ illatos, vagy csak a fényéért kedvelt mécseseket, akkor ajándékozd őt meg egy saját készítésű gyertyatartó házikóval.


A képen látható házikó modellező agyagból van, amelyet a hobby boltokban tudsz beszerezni. A forma mézeskalács házakhoz készült sütikinyomóval készül. Ha ilyened nincs, akkor a netről tudsz letölteni papír sablont, amit használni tudsz. Persze magad is megtervezheted a házikót, ha szeretnéd.

Az agyagot dolgozd el egyenletes felületűre. Ehhez használhatod a gyúródeszkát, és a sodrófát. Vágd ki a formákat, aztán tedd őket félre, és hagyd megszáradni teljesen. Ez eltarthat órákig, vagy egyes anyagok esetében napokig. Fontos, hogy nézd meg a száradási időt a csomagoláson, mert az ajándék elkészítésének időben neki kell állnod.

Ha minden darab teljesen megszáradt, akkor finom dörzspapírral csiszold le a széleket, hogy teljesen egyenesek legyenek.

Minden darabot törölj át nagyon enyhén nedves ronggyal. Így a lehető legtöbb port eltávolíthatod. Használj erős, viszonylag folyós fehér ragasztót, ami megtartja az illesztéseket, amikor összeállítod a házat. A pisztolyragasztó is alkalmas lehet, ha teljesen felforrósodott. Mindenesetre próbáld ki a ragasztót egy fal illesztésénél, és nézd meg, megtartja e az oldalakat a száradás után. Csak ezt követően ragaszd össze a teljes építményt.

Ha elkészült a ház, akkor akár be is festheted, ha pedig a pisztolyragasztód működött, akkor ezzel domború mintákat is tudsz a falakra, ablak keretre, és a tető szerkezetére rajzolni.

házikó gyertyatartó

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...

Ajándék nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Készíts barátnőidnek, kislányodnak, vagy a családod más nő tagjainak saját kézzel, hozzájuk illő karperecet.
Készíts rusztikus, romantikus képeket az ünnepelt nőnek. A kerethez használj díszes kereteket, amelyeket megfestesz.
Habár a kézimunka sál elkészítéséhez varrógépet kell használnod, annyira ötletes, hogy ezt el kell készíteni.
A lakásod színeihez igazodó színes virágcserepek élénk kiegészítői lehetnek a berendezésnek. A festett cserepek ajándéknak is kiválóak.
Az őszi ünnepekre készíts az évszaknak megfelelő dekorációt, és ajándékozd meg vele az ünnepeltet.
Készíts ajándékba különleges ékszerdobozt a szülinaposnak. Legyen ez a darab olyan egyedi, és szép, amilyenek a belé kerülő nyakláncok, gyűrűk.
Fürdőszobába, hobby sarok díszítésére, és persze tárolásra, rendszerezésre ötletes, és helyes ajándék a hímzőkerettel készült tároló.
A vintage stílus hangulatával, nyugodt színeivel hódít a világban. A békebeli időket felidéző alkotások nem véletlenül a nők kedvencei.
Próbáld ki a drót hajlítást, és készítsd el ez a helyes kis bagoly medált. Ajándékozd meg vele édesanyádat, vagy a nagyit.