Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Gyertyatartó házikó modellező agyagból

A gyertyatartók sok nőnek okoznak örömet. A tűz fénye megnyugtató, békés hangulatot áraszt. Egy pohár forró teával a kézben szívesen elnézegetjük.
Tetszik? Oszd meg!

Gyertyatartó házikó otthon

Ha az ünnepelt nő is szereti a gyertyafényt, és szívesen használ illatos, vagy csak a fényéért kedvelt mécseseket, akkor ajándékozd őt meg egy saját készítésű gyertyatartó házikóval.


A képen látható házikó modellező agyagból van, amelyet a hobby boltokban tudsz beszerezni. A forma mézeskalács házakhoz készült sütikinyomóval készül. Ha ilyened nincs, akkor a netről tudsz letölteni papír sablont, amit használni tudsz. Persze magad is megtervezheted a házikót, ha szeretnéd.

Az agyagot dolgozd el egyenletes felületűre. Ehhez használhatod a gyúródeszkát, és a sodrófát. Vágd ki a formákat, aztán tedd őket félre, és hagyd megszáradni teljesen. Ez eltarthat órákig, vagy egyes anyagok esetében napokig. Fontos, hogy nézd meg a száradási időt a csomagoláson, mert az ajándék elkészítésének időben neki kell állnod.

Ha minden darab teljesen megszáradt, akkor finom dörzspapírral csiszold le a széleket, hogy teljesen egyenesek legyenek.

Minden darabot törölj át nagyon enyhén nedves ronggyal. Így a lehető legtöbb port eltávolíthatod. Használj erős, viszonylag folyós fehér ragasztót, ami megtartja az illesztéseket, amikor összeállítod a házat. A pisztolyragasztó is alkalmas lehet, ha teljesen felforrósodott. Mindenesetre próbáld ki a ragasztót egy fal illesztésénél, és nézd meg, megtartja e az oldalakat a száradás után. Csak ezt követően ragaszd össze a teljes építményt.

Ha elkészült a ház, akkor akár be is festheted, ha pedig a pisztolyragasztód működött, akkor ezzel domború mintákat is tudsz a falakra, ablak keretre, és a tető szerkezetére rajzolni.

házikó gyertyatartó

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...

Ajándék nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Mi nők szeretjük a színeket, az élénkséget, a vidám mintákat, formákat a ruháinkon, cipőinken, kiegészítőinken. Akkor tegyünk róla, hogy minél több legyen.
A kőfestéssel már többször foglalkoztunk. Készítettünk belőle játékot, emlékköveket, és fali dekorációt. De mit teszünk velük most?
Az ajándékozás lehet egyszerű, lehet nehézkes, és lehet kellemes, vidám perceket okozó készülődés. Lehet ezer arca, attól függ, hogy állsz hozzá.
Nőiesség, ékszerek, bizsuk, egyedi kiegészítők, csajos külső, színes megjelenés. Ezek a szavak minden hölgy számára vonzóak.
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.