Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Gyertyatartó házikó modellező agyagból

A gyertyatartók sok nőnek okoznak örömet. A tűz fénye megnyugtató, békés hangulatot áraszt. Egy pohár forró teával a kézben szívesen elnézegetjük.
Tetszik? Oszd meg!

Gyertyatartó házikó otthon

Ha az ünnepelt nő is szereti a gyertyafényt, és szívesen használ illatos, vagy csak a fényéért kedvelt mécseseket, akkor ajándékozd őt meg egy saját készítésű gyertyatartó házikóval.


A képen látható házikó modellező agyagból van, amelyet a hobby boltokban tudsz beszerezni. A forma mézeskalács házakhoz készült sütikinyomóval készül. Ha ilyened nincs, akkor a netről tudsz letölteni papír sablont, amit használni tudsz. Persze magad is megtervezheted a házikót, ha szeretnéd.

Az agyagot dolgozd el egyenletes felületűre. Ehhez használhatod a gyúródeszkát, és a sodrófát. Vágd ki a formákat, aztán tedd őket félre, és hagyd megszáradni teljesen. Ez eltarthat órákig, vagy egyes anyagok esetében napokig. Fontos, hogy nézd meg a száradási időt a csomagoláson, mert az ajándék elkészítésének időben neki kell állnod.

Ha minden darab teljesen megszáradt, akkor finom dörzspapírral csiszold le a széleket, hogy teljesen egyenesek legyenek.

Minden darabot törölj át nagyon enyhén nedves ronggyal. Így a lehető legtöbb port eltávolíthatod. Használj erős, viszonylag folyós fehér ragasztót, ami megtartja az illesztéseket, amikor összeállítod a házat. A pisztolyragasztó is alkalmas lehet, ha teljesen felforrósodott. Mindenesetre próbáld ki a ragasztót egy fal illesztésénél, és nézd meg, megtartja e az oldalakat a száradás után. Csak ezt követően ragaszd össze a teljes építményt.

Ha elkészült a ház, akkor akár be is festheted, ha pedig a pisztolyragasztód működött, akkor ezzel domború mintákat is tudsz a falakra, ablak keretre, és a tető szerkezetére rajzolni.

házikó gyertyatartó

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...

Ajándék nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.
Készíts barátnőidnek, kislányodnak, vagy a családod más nő tagjainak saját kézzel, hozzájuk illő karperecet.
Készíts rusztikus, romantikus képeket az ünnepelt nőnek. A kerethez használj díszes kereteket, amelyeket megfestesz.
Habár a kézimunka sál elkészítéséhez varrógépet kell használnod, annyira ötletes, hogy ezt el kell készíteni.
A lakásod színeihez igazodó színes virágcserepek élénk kiegészítői lehetnek a berendezésnek. A festett cserepek ajándéknak is kiválóak.