Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Gémkapocs nyaklánc ajándékba

Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
Tetszik? Oszd meg!

Gémkapocs nyaklánc ajándékba

A fonalak, szövet anyagok, gombok, drót darabok, gyöngyök, fa golyók, száraztészta, és ezer másféle anyag mellett a gémkapocs is alkalmas alapanyag nyaklánc, fülbevaló, karkötő, vagy egy egész bizsu szett elkészítéséhez.

A gémkapcsok összefűzésével már mindannyian próbálkoztunk gyermekként. Sőt, a felfűzött láncot a nyakunkba, a karunkra, vagy éppen a fülünkbe aggattuk. Csak akkor még nem díszítettük ki magukat a láncszemeket. Pedig, ha a megfelelő díszítőt kitaláljuk, akkor bizony valódi ruha kiegészítő bizsu születhet a sok apró gémkapocsból.

A drótok hosszú oldalaira fűzhetünk gyöngyöket, vagy befedhetjük vékony, színes hímző fonallal a darabokat, esetleg öntapadós, színes ragasztó szalagokat is használhatunk.

Magát a gépkapocs alapot is megválaszthatjuk, hiszen ma már kaphatunk belőle klasszikus ezüst színűt, vagy mindenféle színezett darabokat, és a méretük is más és más.

A felfűzésével pedig szintén játszhatunk. Nézd meg a képeket. Lehet a készülő nyaklánc több soros, vagy éppen fürtös, de az egy körpántről lelógó függőkben is gondolkodhatunk.

Engedd el a fantáziát, és alkoss különleges gémkapocs láncokat ajándékba.

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Ajándék nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.
Készíts barátnőidnek, kislányodnak, vagy a családod más nő tagjainak saját kézzel, hozzájuk illő karperecet.
Készíts rusztikus, romantikus képeket az ünnepelt nőnek. A kerethez használj díszes kereteket, amelyeket megfestesz.
Habár a kézimunka sál elkészítéséhez varrógépet kell használnod, annyira ötletes, hogy ezt el kell készíteni.
A lakásod színeihez igazodó színes virágcserepek élénk kiegészítői lehetnek a berendezésnek. A festett cserepek ajándéknak is kiválóak.