Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Fülhallgató tok

Szeret zenét hallgatni, de nem tudja, hová tegye a fülhallgatót, hogy ne törjön meg a zsinór? Ajándékozz neki kis fülhallgató tokot.
Tetszik? Oszd meg!

ajándék füldugó tok

Szerintem tündéri ez a tokocska, és szuper ötlet ilyet készíteni ajándékba. Néhány mondatba leírom, mit kell tenned, de ha több képre, és instrukcióra van szükséged, akkor ITT utána olvashatsz.

Mire lesz szükséged: Mindenképpen kell varrógép. Vágj ki egy sablon karton kört, aminek 12 cm az átmérője. Kell egy külső anyag, egy bélés anyag, és egy belső réteg anyag. Mindegyik agyagból 1- 1 darabot vágj ki. Miután ezzel végeztél, a kör sablont vágd ketté, és úgy rajzold körbe mindegyik anyagon, hogy a félkör szárát nyújtsd meg 1 cm-el Minden anyagból 2 - 2 darabot vágj. Ez azért kell, hogy miután a zippzárra felvarrod a félköröket, az alja, és a teteje mérete egyforma legyen. Értelemszerűen kell egy darab zippzár, és még egy 5X4 cm-es anyag darab a külső réteganyagból. Ez lesz a kis fülecske.

Most már elkezdheted varrni a kis tokot. Rakd egymásra a rétegeket, és mindig ügyelj arra, hogy mindent kifordítva varrj, hogy miután visszafordítod, a varrások ne látsszanak. A felső részt készítsd el először.

ajándék füldugó tartó

Miután kész a felső rész, fordítsd a színére, és egy dísz varrással menj végig rajta a varrógéppel. Ezután hajtogasd össze a fülecskének való 4X5 cm-es anyagot a kép szerint, és varrd össze.

ajándék fülhallgató tartó

A kör belseje felé állítva varrd fel a fülecskét a felső rész színére. Most már jöhet a tokocska alja. Rakd egymásra az anyagokat, és varrd össze a kört az elkészített felső résszel, persze most is kifordítva.

ajándék fülhallgató tok

Végül fordítsd vissza színére a tokocskát, és egy díszvarrással menj körbe a színén.

ajándék készítés

ajándék karácsonyra

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...

Ajándék nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.
Készíts barátnőidnek, kislányodnak, vagy a családod más nő tagjainak saját kézzel, hozzájuk illő karperecet.
Készíts rusztikus, romantikus képeket az ünnepelt nőnek. A kerethez használj díszes kereteket, amelyeket megfestesz.
Habár a kézimunka sál elkészítéséhez varrógépet kell használnod, annyira ötletes, hogy ezt el kell készíteni.
A lakásod színeihez igazodó színes virágcserepek élénk kiegészítői lehetnek a berendezésnek. A festett cserepek ajándéknak is kiválóak.