Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Festett virágcserepek

A lakásod színeihez igazodó színes virágcserepek élénk kiegészítői lehetnek a berendezésnek. A festett cserepek ajándéknak is kiválóak.
Tetszik? Oszd meg!

Festett virágcserepek

A képen látható vidám, színes katica, és méhecske cserepek csupán ötletadóként szolgálnak az alkotáshoz, amelyre biztatlak. Találd ki a minta világot, és a színeket, amelyek a lakásodhoz, vagy az ünnepelt lakásához legjobban illenek, és készíts egységes cserép, és kaspó kiegészítőket a lakásba, kertbe, balkonra.

A megfestett cserepek, kaspók feldobják a környezetet, amelyben elhelyezed őket. Vonzzák a szemet, a tekintetet.

Akril festékkel tudsz dolgozni legegyszerűbben. Abból biztosan találsz az ízlésednek megfelelő színeket.

A cserepeket, kaspókat megfestheted egységes alapszínűre is, aztán sablonnal figurákat készíthetsz rá, vagy éppen szalvéta technikával díszítheted.

A színes cserepek, kaspók az aktuális ünnepkörhöz is kapcsolódhatnak. Így akár több alkalommal is ajándékozhatod ezt az ünnepeltnek, más más díszítéssel, színekkel.

A kert zöldjét is megszínesítheted vidám, mintás cserepekkel.


Jó munkát, vidám alkotást

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...

Ajándék nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Mi nők szeretjük a színeket, az élénkséget, a vidám mintákat, formákat a ruháinkon, cipőinken, kiegészítőinken. Akkor tegyünk róla, hogy minél több legyen.
A kőfestéssel már többször foglalkoztunk. Készítettünk belőle játékot, emlékköveket, és fali dekorációt. De mit teszünk velük most?
Az ajándékozás lehet egyszerű, lehet nehézkes, és lehet kellemes, vidám perceket okozó készülődés. Lehet ezer arca, attól függ, hogy állsz hozzá.
Nőiesség, ékszerek, bizsuk, egyedi kiegészítők, csajos külső, színes megjelenés. Ezek a szavak minden hölgy számára vonzóak.
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.