Festett kő papírnehezék

A kőfestéssel már többször foglalkoztunk. Készítettünk belőle játékot, emlékköveket, és fali dekorációt. De mit teszünk velük most?
Tetszik? Oszd meg!

körömlakkal festett kövek

Eddig a kőfestéshez használtunk már kerámia filcet, akril festéket, csillámport és ragasztót. Most mást ajánlok.

Próbáld ki a körömlakkos festést.

Készíts ajándék papírnehezéket kőből, és színes körömlakkokból!

Mikor legközelebb sétálni mész, nézz jól körül, és szedj szép, formás, nagy darab köveket. Lehetőleg olyanokat, amelyeknek sima a felületük.

Szedj össze többféle körömlakkot.

Vegyél elő egy tálat, amibe bele tudod meríteni a követ.

Töltsd fel a tálat langymeleg vízzel. Legyen inkább meleg felé hajló, hogy ne hűljön ki túl gyorsan, mert akkor megdermed a körömlakk.

A langyos vízre csepegtess körömlakkot. Keverd a színeket úgy, ahogy neked tetszik.

Végül merítsd a vízbe a követ óvatosan, és emeld ki lassan a vízből. Ha megfelelő volt a víz hőfoka, és elég volt a lakk, akkor az a követ kiemelve szépen megmarad a felületén, és színes festékréteget képez rajta.

Hagyd megszáradni a lakkot. Végül, ha stabilabbra akarod az alkotásodat, akkor kend be, vagy fújd le áttetsző lakkal.

Most már csak csomagolnod kell az ajándékodat.

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...

Ajándék nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Mi nők szeretjük a színeket, az élénkséget, a vidám mintákat, formákat a ruháinkon, cipőinken, kiegészítőinken. Akkor tegyünk róla, hogy minél több legyen.
A kőfestéssel már többször foglalkoztunk. Készítettünk belőle játékot, emlékköveket, és fali dekorációt. De mit teszünk velük most?
Az ajándékozás lehet egyszerű, lehet nehézkes, és lehet kellemes, vidám perceket okozó készülődés. Lehet ezer arca, attól függ, hogy állsz hozzá.
Nőiesség, ékszerek, bizsuk, egyedi kiegészítők, csajos külső, színes megjelenés. Ezek a szavak minden hölgy számára vonzóak.
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.