Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Fekete fehér váza

Ajándékozz saját készítésű meglepetést szeretteidnek. Készíts egy szép, ízléses padló vázát két színű dekorációval.
Tetszik? Oszd meg!

fekete fehér váza

Ez a váza fekete, és fehér szárazbabbal van kidíszítve. Ki gondolná, hogy ilyen egyszerű anyagokból ilyen szép lakásdíszt készíthetünk.

Mit kell tenned, ha el akarod készíteni te is. Először is szerezd be a babokat. Szükséged lesz még egy szép ívű alap vázára, krétára, vagy grafitra, fekete, és fehér festékre, ragasztóra, esetleg lakkra.

Alaposan tisztítsd meg a váza felületét, majd rajzold meg a a mintát, amit ki szeretnél rakni. Fesd be a fehér területeket fehér festékkel, a fekete területeket fekete festékkel.

Miután a festék megszáradt, erős ragasztóval ragaszd fel a babszemeket a vázára.

A teljes száradás után érdemes átkenni lakkal az egész munkádat, mert így tartósabb lesz. A babszemek nem tudnak olyan könnyen összezsugorodni, kiszáradni.

váza díszítés

ajándék készítés

ajándék váza

Jó munkát, vidám alkotást!

A váza ötletét itt találtam.
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...

Ajándék nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Mi nők szeretjük a színeket, az élénkséget, a vidám mintákat, formákat a ruháinkon, cipőinken, kiegészítőinken. Akkor tegyünk róla, hogy minél több legyen.
A kőfestéssel már többször foglalkoztunk. Készítettünk belőle játékot, emlékköveket, és fali dekorációt. De mit teszünk velük most?
Az ajándékozás lehet egyszerű, lehet nehézkes, és lehet kellemes, vidám perceket okozó készülődés. Lehet ezer arca, attól függ, hogy állsz hozzá.
Nőiesség, ékszerek, bizsuk, egyedi kiegészítők, csajos külső, színes megjelenés. Ezek a szavak minden hölgy számára vonzóak.
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.