Ékszertartók egyszerűen

A nők többnyire tele vannak ékszerekkel, bizsukkal. Ezek tárolása nem mindig egyszerű, ezért ékszertartó ajándékként jó ötlet lehet.
Tetszik? Oszd meg!

Készíts ékszertartót nő rokonaidnak, barátaidnak, és lepd meg őket olyan formával, és stílussal, amely biztosan tetszik neki.

Mutatok néhány ötletet:

Egy gumikesztyűbe gipszet öntesz, és így tökéletes formájú kezet kapsz, amelyen aztán mindenféle ékszert lehet tárolni. A gipsz kezet hagyhatod fehéren, de természetesen be is festheted.

ékszertartó kéz készítés

A vállfa is kiváló alapanyag egy ékszertartó elkészítéséhez. Vegyél apró kampós végű facsavarokat, amelyeket a vállfa aljába egyenként belecsavarsz. Ezután akár le is festheted az egészet, vagy szalvéta technikával egyedi mintát adsz neki. Ráadásul azt is megteheted, hogy egy erősebb csavarral újabb vállfát rögzítesz hozzá, így bővítheted az ékszertartó “rendszert”.

ékszertartó készítés

ékszertartó egyszerűen

részletek

A vintage stílus kedvelőinek készíts ékszertartót egy régi gereblyéből. Spárga segítségével pedig bővítheted az ékszer helyek számát. 

vintage otthon

Szép, érdekes formájú porcelán teás, kávés csészéket egymáshoz ragasztva tündéri, és egyedi ékszertartó tornyot építhetsz a megajándékozni kívánt személynek. Az építményed alapjaként természetesen egy stílusban a csészékhez illő kistányér ajánlott.

kreatív otthon

Kartonból is kivághatod az ékszertartó formákat, illetve használhatsz papírtörlő hengert, WCpapír gurigát. Ezeket festheted, bevonhatod anyaggal, és készíthetsz egy egész garnitúra ékszertartót.

ajándék készítés

készíts ajándékot

Egy cipellő is adhat segítséget. Anyag csíkokat felgöngyölve, azokat sűrűn egymás mellé téve gyűrű, és fülbevaló tartót készíthetsz ajándékba. Érdemes ragasztóval rögzíteni a feltekert anyagot, illetve az egymás mellé helyezett darabok alját is.

születésnapi ajándék

Jó munkát, vidám időtöltést!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...

Ajándék nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Mi nők szeretjük a színeket, az élénkséget, a vidám mintákat, formákat a ruháinkon, cipőinken, kiegészítőinken. Akkor tegyünk róla, hogy minél több legyen.
A kőfestéssel már többször foglalkoztunk. Készítettünk belőle játékot, emlékköveket, és fali dekorációt. De mit teszünk velük most?
Az ajándékozás lehet egyszerű, lehet nehézkes, és lehet kellemes, vidám perceket okozó készülődés. Lehet ezer arca, attól függ, hogy állsz hozzá.
Nőiesség, ékszerek, bizsuk, egyedi kiegészítők, csajos külső, színes megjelenés. Ezek a szavak minden hölgy számára vonzóak.
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.