Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ékszerkészlet gombokból

Nézz körül a varródobozban, és a régi ruhák között. Szedj össze minél több, és minél különbözőbb gombokat, és készíts belőlük ékszerszettet.
Tetszik? Oszd meg!

Természetesen akkor sincs gond, ha nem találsz otthon elég gombot, vagy a színük nem tetszik. A TeszVeszen, Vaterán árulnak gomb csomagokat, illetve a rövidáru üzletekben is ezer gomb közül válogathatsz.

ékszer karácsonyra

A gombokat kombinálhatod gyöngyökkel, vagy egymásra is fűzheted őket. Készíthetsz belőle nyakláncot, karkötőket, gyűrűt, sőt, dísz övet is. Felfűzheted a gombokat színes gumicérnára, zsinórra, de drótra is.

ékszer készítés

ajándék gombokból

gomb művészet

karácsonyi gomb ajándék

ajándék gyűrű

Felfűzheted a gombokat sorban, de használhatsz valamiféle kemény alátétet is, amelyet formára vágsz, és arra tűzöd rá a gombokat.

nyaklánc karácsonyra

karácsonyi ajándék nyaklánc

születésnapi ajándék

ajándék anyák napjára

A hobbi boltokban olcsón meg tudod vásárolni a gyűrű alapokat, fülbevaló, nyaklánc csatokat.

Ha igazán stílusos szeretnél lenni, akkor az ajándék csomagodat is gombokkal díszíted. Zsinórra, szalagra gombokat fűzöl, csomózod a gombok mellett az anyagot, hogy ne csússzanak össze, majd ezzel a díszelemmel kötöd át az ajándék csomagodat.

ajándék csomagolás

Jó munkát, vidám időtöltést!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...

Ajándék nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Mi nők szeretjük a színeket, az élénkséget, a vidám mintákat, formákat a ruháinkon, cipőinken, kiegészítőinken. Akkor tegyünk róla, hogy minél több legyen.
A kőfestéssel már többször foglalkoztunk. Készítettünk belőle játékot, emlékköveket, és fali dekorációt. De mit teszünk velük most?
Az ajándékozás lehet egyszerű, lehet nehézkes, és lehet kellemes, vidám perceket okozó készülődés. Lehet ezer arca, attól függ, hogy állsz hozzá.
Nőiesség, ékszerek, bizsuk, egyedi kiegészítők, csajos külső, színes megjelenés. Ezek a szavak minden hölgy számára vonzóak.
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.