Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Ékszerkészlet gombokból

Nézz körül a varródobozban, és a régi ruhák között. Szedj össze minél több, és minél különbözőbb gombokat, és készíts belőlük ékszerszettet.
Tetszik? Oszd meg!

Természetesen akkor sincs gond, ha nem találsz otthon elég gombot, vagy a színük nem tetszik. A TeszVeszen, Vaterán árulnak gomb csomagokat, illetve a rövidáru üzletekben is ezer gomb közül válogathatsz.

ékszer karácsonyra

A gombokat kombinálhatod gyöngyökkel, vagy egymásra is fűzheted őket. Készíthetsz belőle nyakláncot, karkötőket, gyűrűt, sőt, dísz övet is. Felfűzheted a gombokat színes gumicérnára, zsinórra, de drótra is.

ékszer készítés

ajándék gombokból

gomb művészet

karácsonyi gomb ajándék

ajándék gyűrű

Felfűzheted a gombokat sorban, de használhatsz valamiféle kemény alátétet is, amelyet formára vágsz, és arra tűzöd rá a gombokat.

nyaklánc karácsonyra

karácsonyi ajándék nyaklánc

születésnapi ajándék

ajándék anyák napjára

A hobbi boltokban olcsón meg tudod vásárolni a gyűrű alapokat, fülbevaló, nyaklánc csatokat.

Ha igazán stílusos szeretnél lenni, akkor az ajándék csomagodat is gombokkal díszíted. Zsinórra, szalagra gombokat fűzöl, csomózod a gombok mellett az anyagot, hogy ne csússzanak össze, majd ezzel a díszelemmel kötöd át az ajándék csomagodat.

ajándék csomagolás

Jó munkát, vidám időtöltést!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...

Ajándék nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.
Készíts barátnőidnek, kislányodnak, vagy a családod más nő tagjainak saját kézzel, hozzájuk illő karperecet.
Készíts rusztikus, romantikus képeket az ünnepelt nőnek. A kerethez használj díszes kereteket, amelyeket megfestesz.
Habár a kézimunka sál elkészítéséhez varrógépet kell használnod, annyira ötletes, hogy ezt el kell készíteni.
A lakásod színeihez igazodó színes virágcserepek élénk kiegészítői lehetnek a berendezésnek. A festett cserepek ajándéknak is kiválóak.