Díszpárna csigák

Ezek a kis kézműves csigák olyan édesek, és akár egy egész sorozatot készíthetsz belőle, hogy mindenkit megajándékozhass.
Tetszik? Oszd meg!

ajándék csiga

Készíthetsz tengerész csigát, vintage csigát, tűpárna csigát, kínai csigát, amit csak akarsz. A lényeg a változatosság.

Válasz ki az anyagot a csiga testéhez, és a házához.

Vágd ki az anyagot a képen látható minta rajz segítségével.

színes csigák

Varrd össze kézzel, vagy géppel a széleket, fordítsd vissza az anyagot, és vatelinnel, vagy szivacs törmelékkel töltsd fel a csigát.

varrj csigát

Varrd be a töltő rést, aztán kezdheted a díszítést. Filccel, vagy fonalból varrj szemet a csigának. A piros pofiját pici rúzs folttal, vagy halvány piros festékes vízzel készítsd el, de vigyázz, hogy nagyon halvány legyen.

Ha a fej elkészült, akkor jöhet a ház díszítése. Varrhatsz rá csipke szoknyát, masnit, gombokat, pici gyümölcsöket, virágokat, vagy párnácskákat. A csiga kaphat a nyakába pici fonal masnit, vagy medált, esetleg gyöngyöt.

Ha azt akarod, hogy a csiga ne dőljön el, akkor a teste mindkettő oldalára varrj nagyobb gyöngyöket. Ezek megtámasztják a kis figurát.

Nézd, itt van néhány minta:

ajándék készítés

saját kézzel ajándék

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...

Ajándék nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Mi nők szeretjük a színeket, az élénkséget, a vidám mintákat, formákat a ruháinkon, cipőinken, kiegészítőinken. Akkor tegyünk róla, hogy minél több legyen.
A kőfestéssel már többször foglalkoztunk. Készítettünk belőle játékot, emlékköveket, és fali dekorációt. De mit teszünk velük most?
Az ajándékozás lehet egyszerű, lehet nehézkes, és lehet kellemes, vidám perceket okozó készülődés. Lehet ezer arca, attól függ, hogy állsz hozzá.
Nőiesség, ékszerek, bizsuk, egyedi kiegészítők, csajos külső, színes megjelenés. Ezek a szavak minden hölgy számára vonzóak.
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.