Bizsu ékszer egyszerűen

Nőiesség, ékszerek, bizsuk, egyedi kiegészítők, csajos külső, színes megjelenés. Ezek a szavak minden hölgy számára vonzóak.
Tetszik? Oszd meg!

Ékszer készítés fonalakból

A boltok tele vannak mindenféle izgalmas kiegészítőkkel, amiket a nők többsége megnéz, felpróbál, és ha teheti, be is szerez egy-két darabot. Minél több van belőlük, annál biztosabb, hogy az aznapra választott ruhához meg lesz a tökéletes extra.

Ha az ünnepelt nő is szereti a szépet, a vidámat, a harmónikusat, akkor készíts neki hétköznapokon hordható, divatos bizsu ékszereket fonalak, apró nyaklánckészítő kiegészítő karikák, és néhány charm segítségével. Az ajándékod elkészítéséhez még szükséged lesz néhány darab fém, drót, vagy fa karikára, ragasztóra, fülpucira, színes fonalakra, és egy apró fogóra.

A karikákat a fülpuci segítségével vékonyan kend be ragasztóval. Egyszerre csak néhány cm-t. A kiválasztott, lehetőleg tömör, nem pelyhes horgoló, vagy hímző fonalat óvatosan, szép szabályosan tekerd fel a karikára. Hagyd teljesen megszáradni a ragasztót.

Az ékszerkészítéshez használt apró karikákat a kis fogó segítségével akaszd, és zárd rá a fonallal bevont karkötő alapra. Végül a karikákra tegyél kis charmokat.

Készíts több karkötőt, hogy a vidám darabok együtt díszítsék az ünnepelt karját. Legyen minden darab más színű, vagy éppen harmonizáljanak, más más árnyalatban pompázzanak ugyanazon színből készült ajándékaid.

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...

Ajándék nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Mi nők szeretjük a színeket, az élénkséget, a vidám mintákat, formákat a ruháinkon, cipőinken, kiegészítőinken. Akkor tegyünk róla, hogy minél több legyen.
A kőfestéssel már többször foglalkoztunk. Készítettünk belőle játékot, emlékköveket, és fali dekorációt. De mit teszünk velük most?
Az ajándékozás lehet egyszerű, lehet nehézkes, és lehet kellemes, vidám perceket okozó készülődés. Lehet ezer arca, attól függ, hogy állsz hozzá.
Nőiesség, ékszerek, bizsuk, egyedi kiegészítők, csajos külső, színes megjelenés. Ezek a szavak minden hölgy számára vonzóak.
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.