Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Asztali dísz őszre

Az őszi ünnepekre készíts az évszaknak megfelelő dekorációt, és ajándékozd meg vele az ünnepeltet.
Tetszik? Oszd meg!

Asztali dísz őszre

Ez a szépséges, őszi falevelekből álló dísz a megjelenése, és a természetes színei okán bármely lakás, vagy akár munkahely őszi asztaldísze lehet.

De mégis hogy alkotod meg otthon, önmagadban ezt a darabot?

Nos, mindez nem nehéz. Más blogokban már írtam a lufi köré vont fonalból készült tojás díszekről, vagy a régi csipkék felhasználásával készült csillárokról.

Itt is a jól bevált módszert kell alkalmaznod.

Asztali dísz levelekből

Fújj fel egy tojásdad formájú lufit.

Használj frissen összeszedett, még nem teljesen megszáradt leveleket.

Keverj ki csirizt, vagy használj tapéta ragasztót.

A leveleket áztasd bele a ragasztó anyagba, majd kezdd el felhelyezni a lufira úgy, hogy részben fedjék egymást. Használj annyi ragasztó anyagot, hogy a levelek stabilan illeszkedjenek a lufira, és egymáshoz is.

Végül tedd félre egy keveset használt helyre az elkészült darabot, és hagyd teljesen megszáradni azt. Ez hosszú időt jelent. Akár napokig is eltarthat.

A teljes száradás után egy tű segítségével pukkantsd ki a lufit. Szedd ki a darabokat, és csodáld meg az művedet:)


Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...

Ajándék nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Mi nők szeretjük a színeket, az élénkséget, a vidám mintákat, formákat a ruháinkon, cipőinken, kiegészítőinken. Akkor tegyünk róla, hogy minél több legyen.
A kőfestéssel már többször foglalkoztunk. Készítettünk belőle játékot, emlékköveket, és fali dekorációt. De mit teszünk velük most?
Az ajándékozás lehet egyszerű, lehet nehézkes, és lehet kellemes, vidám perceket okozó készülődés. Lehet ezer arca, attól függ, hogy állsz hozzá.
Nőiesség, ékszerek, bizsuk, egyedi kiegészítők, csajos külső, színes megjelenés. Ezek a szavak minden hölgy számára vonzóak.
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.