Ajándék nőknek

A nők szeretnek mindent elpakolászni, rendszerezni, és többnyire azt is szeretik, ha a tároló elemek szépek, egységesek.
Tetszik? Oszd meg!

decoupage tartó

Ez a szép kis törölköző tartó valójában viszonylag egyszerűen elkészíthető.

Mi kell hozzá: literes konzervdobozok, ragasztó szalag, fehér festék, szalvéta ragasztó, szalvéta, egy polc lap, csavarok, és csavarhúzó.

A konzerv dobozokat tisztítsuk ki alaposan. Ezután ragasztó szalaggal fedjük be az éles részeket, majd fessük le az egészet fehérre. Miután ezzel végeztünk, és megszáradt a festék, felvihetjük rá a szalvéta réteget egyszerű decoupage technikával. (1-decoupage ragasztót kenünk a felületre, 2-rétegekre szedjük a szalvétát, és a legfelső, mintás réteget rárakjuk a ragasztós felületre, 3- a szalvéta felületét is ragasztóval kenjük be, és közben eldolgozzuk a felületét az ecsettel.)

Hagyjuk megszáradni a dobozokat. Száradás után a szélére ragasszunk dísz csíkot, vagy dísz ragasztó szalagot.

A polc lapon jelöljük be, hova szeretnénk felrakni a dobozokat.  Érdemes egy dobozt használni a beméréshez. A dobozok aljába üssünk 3 - 4 lyukat egyenletesen elosztva, és végül fúrjuk fel a dobozokat a helyükre.

konzervdobozból ajándék

Több módon, és több mindenre használhatjuk az elkészült művet. Lehet belőle asztali rendező, fali tároló, hobbi szekrény, bármi, amire éppen szükség van.

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék nőknek

A lakás, lakberendezés az ajándékozási lehetőségek óriási tárházát rejtik. Ha ismerjük az ünnepelt ízlését, érdeklődési ...
A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Míg a régi időkben meghatározott divatirányzatot, és az etikettet követve néhány darabos ruhatárral élt az emberek nagy ...
Hobbi, kreativitás, alkotás. Szinte mindenkinek igénye van arra, hogy maga hozzon létre, alkosson valamit, ami szép, érd...
A modern konyhához annyiféle felszerelés tartozhat. Ma már az is fontos, ha konyhai eszközt ajándékozol, hogy a család k...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Virágot szeretne ajándékozni? Milyen virágot? Vágott, vagy cserepes virágot? Hány szál virág? milyen színű virág? Adott ...

Ajándék nőknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Mi nők szeretjük a színeket, az élénkséget, a vidám mintákat, formákat a ruháinkon, cipőinken, kiegészítőinken. Akkor tegyünk róla, hogy minél több legyen.
A kőfestéssel már többször foglalkoztunk. Készítettünk belőle játékot, emlékköveket, és fali dekorációt. De mit teszünk velük most?
Az ajándékozás lehet egyszerű, lehet nehézkes, és lehet kellemes, vidám perceket okozó készülődés. Lehet ezer arca, attól függ, hogy állsz hozzá.
Nőiesség, ékszerek, bizsuk, egyedi kiegészítők, csajos külső, színes megjelenés. Ezek a szavak minden hölgy számára vonzóak.
Ha egy nőnek készítesz ajándékot, akkor a bizsukkal, színes ruha kiegészítőkkel nem nagyon foghatsz mellé. Szinte minden nő szereti a szép ékszereket.
Egy kis fantáziával sok sok, eredetileg más funkcióval bíró tárgyból készíthetünk ékszert ajándékba, vagy saját magunknak.
A Nőnap a tavasz közeledtét is jelzi. A nők, éppúgy, ahogy a tavasz, vonzzák a színeket, az élénkséget, a frissességet, a vidámságot.
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Itt a tavasz, és az első tavaszi ünnep, a Nőnap. Lepd meg a nőt egy tavaszi hangulatot árasztó aprósággal, amit te magad készítesz el.