Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Színe könyvjelző gyerekeknek

Jó ötlet, ha a gyerek tele van vidám kis könyvjelzőkkel, mert minden könyvhöz szükség lehet egyre, akár tankönyv, akár saját olvasmány.
Tetszik? Oszd meg!

szörny könyvjelző

Egy vicces könyvjelző figura, amely kancsal szemeivel, lógó orrával visszakacsint a gyerekre, megszínezi az olvasást, a tanulással töltött időt. Aki szereti a könyveket, annak egy könyvjelző sorozat különösen kedves ajándék.

A képen látható kis könyvjelző szörnyecskéket magad is könnyedén elkészítheted színes kartonból, más más méretű mozgó szemekből, zsenília drótból.

Szükséged lesz még ragasztóra, ollóra, lyukasztóra, ceruzára, formákra, és szikére.

Mit értek a forma alatt? Ha megnézed a kis figurákat, mindegyiknek más formájú az orra. Használj te is más más formákat. Például evőkanál, merőkanál, villa végét, spatulát, tűzőgép alját, bármit, ami hosszúkás, és íves a vége. Ezeket rajzold körül a téglalap formára vágott színes karton alapokon. Szikével vágd ki az ívet, és a szárát a kép szerint. A könyvjelző felső részét formázd meg ollóval. Készíts a lyukasztóval lyukakat, amelyeken a zsenília drótot átfűzheted. Végül ragaszd fel a szemeket.

Készíts egy egész sorozat helyes kis szörnyjelzőt, hadd válogasson a kis tulajdonos, melyik könyvéhez melyiket használja.

könyvjelző készítés

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék gyerekeknek

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
A sportruházat ma már igazi ajándék, hiszen divatos, csinos darabok közül válogathatsz. Lepd meg az ünnepeltet egy szép ...
Ha úgy döntsz, hogy testékszert ajándékozol, akkor mindenképpen konzultálj előtte a leendő tulajdonossal. Ez éppen olyan...

Ajándék gyerekeknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A plüssök, puha figurák okkal tartoznak a gyerekekhez sok sok éve már. Ezek az ölelhető játékok éjjel-nappal társai az ember palántáknak, és mi felnőttek is szeretjük őket.
Készítsünk apró karácsonyi ajándékokat a fa alá, és lepjük meg velük gyerekeinket, meg a többi csemetét is.
A kis színes pompomok feldobnak mindent, amit velük díszítünk. Egy gyerekszobának pedig az a dolga, hogy vidám, biztonságos légkört teremtsen a kis lakójának.
A kis emojik mára már nem csak az elektronikus kommunikáció világában vannak jelen, hanem kibújtak onnan, és önálló életre keltek:)
A lányok kisebb, nagyobb korban egyaránt szeretik az ékszereket, bizsukat, és ez így van jól:) Mi nők viseljünk bátran szép színes kiegészítőket.
Ma már a gyerekek is használnak pendrive-ot, és ők szeretik, ha ez a kis eszköz is a saját stílusukat tükrözi.
A lányok is szeretik a saját számtech eszközöket, azt meg különösen, ha ez a darab csajos, és különleges.
Az ékszerek minden nőnek, minden alkalomra megfelelő ajándékok. Ezek a kiegészítők a legegyszerűbb ruhadarabot is feldobják, teljessé teszik az öltözetet.
A színes anyagokból, farmerből, fonalakból készített ékszerek egyre elterjedtebbek. Ezekkel az alapanyagokkal igazán egyedi ruha kiegészítőket készíthetünk mi magunk is otthon.