Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Színe könyvjelző gyerekeknek

Jó ötlet, ha a gyerek tele van vidám kis könyvjelzőkkel, mert minden könyvhöz szükség lehet egyre, akár tankönyv, akár saját olvasmány.
Tetszik? Oszd meg!

szörny könyvjelző

Egy vicces könyvjelző figura, amely kancsal szemeivel, lógó orrával visszakacsint a gyerekre, megszínezi az olvasást, a tanulással töltött időt. Aki szereti a könyveket, annak egy könyvjelző sorozat különösen kedves ajándék.

A képen látható kis könyvjelző szörnyecskéket magad is könnyedén elkészítheted színes kartonból, más más méretű mozgó szemekből, zsenília drótból.

Szükséged lesz még ragasztóra, ollóra, lyukasztóra, ceruzára, formákra, és szikére.

Mit értek a forma alatt? Ha megnézed a kis figurákat, mindegyiknek más formájú az orra. Használj te is más más formákat. Például evőkanál, merőkanál, villa végét, spatulát, tűzőgép alját, bármit, ami hosszúkás, és íves a vége. Ezeket rajzold körül a téglalap formára vágott színes karton alapokon. Szikével vágd ki az ívet, és a szárát a kép szerint. A könyvjelző felső részét formázd meg ollóval. Készíts a lyukasztóval lyukakat, amelyeken a zsenília drótot átfűzheted. Végül ragaszd fel a szemeket.

Készíts egy egész sorozat helyes kis szörnyjelzőt, hadd válogasson a kis tulajdonos, melyik könyvéhez melyiket használja.

könyvjelző készítés

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék gyerekeknek

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
A sportruházat ma már igazi ajándék, hiszen divatos, csinos darabok közül válogathatsz. Lepd meg az ünnepeltet egy szép ...
Ha úgy döntsz, hogy testékszert ajándékozol, akkor mindenképpen konzultálj előtte a leendő tulajdonossal. Ez éppen olyan...

Ajándék gyerekeknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Nyáron, ha éppen nincs táborban, nyaraláson a lurkó, vannak órák, amikor nehezen köti le magát. Ez nem baj. De kicsit segíthetünk neki.
Nyáron olyan játékokat engedhetünk meg a gyereknek, amire máskor nincs lehetőség. Lehet maszatolni, vizesnek lenni, szabadnak érezni magunkat.
A saját készítésű játékok jobban megmozgatják a gyerekek fantáziáját, aktívabb cselekvésre késztetik őket sokszor, mint a boltban vásárolt kész darabok.
A pompom készítés új korszakba lépett. Ma már a fonalak keverésével, megfelelő feltekerésével önálló mintákkal egészültek ki a pompom figurák.
Készíts a gyerekszoba ajtajára a kis lakó nevének kezdőbetűjével dísz, ami mindenki számára jelzi, ki lakik itt.
Lepd meg gyermekedet, unokádat, vagy a barátaid névnapos gyerekét egy magad készítette kesztyű szörnnyel.
A gyerekek is szeretik feldobni az öltözéküket kis kiegészítőkkel, színes karkötőkkel, egyéb ékszerekkel. Készíts nekik ajándékba sorozatokat.
Készíts a gyereknek ajándékba kis tengeri figurákat. Például polipot színes fonalakból, vagy egy darab vékony frottírból.