Pompomos gyerekszoba

A kis színes pompomok feldobnak mindent, amit velük díszítünk. Egy gyerekszobának pedig az a dolga, hogy vidám, biztonságos légkört teremtsen a kis lakójának.
Tetszik? Oszd meg!

pompom a gyerekszobában

Vigyük be a színeket, és a puha, meleg pompomokat bátran a gyerekszobába. Díszítsük fel velük az ablakot, ajtót, a munkaasztalkát, íróasztalt. legyen belőlük fali dekoráció, lámpa dísz, tükör, vagy óra keret, polc dísz, váza dekoráció. Ha van elég türelmünk, és sok sok színes fonalunk, akkor akár kis játszó szőnyeget is készíthetünk, ezekből a vidám gombócokból.

A pompom golyócskákat sorozatban is el tudjuk készíteni. Egy drót vállfa, vagy egy fa, fém keret is alkalmas erre. Nézd meg a képet, mi módon gyárthatsz sok kis gombócot egyszerre.

pompom sorozatkészítés

A képen látható módszerrel akár hat-nyolc pompom is elkészíthető, így viszonylag gyorsan meg tudjuk csinálni a kívánt mennyiséget. A feltekert fonaltól függően pedig, különböző méreteket is készíthetünk.

Nem csak egy kész játék lehet ajándék a gyerekek számára. Az is igai meglepetés, amikor az ő saját kis birodalmát varázsoljuk újjá, még színesebbé, mesésebbé. Ajándékozd meg az apróságot vidám pompom dekorációkkal.

Jó munkát, vidám díszítést!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék gyerekeknek

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
A sportruházat ma már igazi ajándék, hiszen divatos, csinos darabok közül válogathatsz. Lepd meg az ünnepeltet egy szép ...
A Tablet, iPad, valahol a laptopok, és az okostelefonok között helyezkednek el. Sokan használják munkára, de még többen ...

Ajándék gyerekeknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A plüssök, puha figurák okkal tartoznak a gyerekekhez sok sok éve már. Ezek az ölelhető játékok éjjel-nappal társai az ember palántáknak, és mi felnőttek is szeretjük őket.
Készítsünk apró karácsonyi ajándékokat a fa alá, és lepjük meg velük gyerekeinket, meg a többi csemetét is.
A kis színes pompomok feldobnak mindent, amit velük díszítünk. Egy gyerekszobának pedig az a dolga, hogy vidám, biztonságos légkört teremtsen a kis lakójának.
A kis emojik mára már nem csak az elektronikus kommunikáció világában vannak jelen, hanem kibújtak onnan, és önálló életre keltek:)
A lányok kisebb, nagyobb korban egyaránt szeretik az ékszereket, bizsukat, és ez így van jól:) Mi nők viseljünk bátran szép színes kiegészítőket.
Ma már a gyerekek is használnak pendrive-ot, és ők szeretik, ha ez a kis eszköz is a saját stílusukat tükrözi.
A lányok is szeretik a saját számtech eszközöket, azt meg különösen, ha ez a darab csajos, és különleges.
Az ékszerek minden nőnek, minden alkalomra megfelelő ajándékok. Ezek a kiegészítők a legegyszerűbb ruhadarabot is feldobják, teljessé teszik az öltözetet.
A színes anyagokból, farmerből, fonalakból készített ékszerek egyre elterjedtebbek. Ezekkel az alapanyagokkal igazán egyedi ruha kiegészítőket készíthetünk mi magunk is otthon.