Pendi rúzs csajoknak

A lányok is szeretik a saját számtech eszközöket, azt meg különösen, ha ez a darab csajos, és különleges.
Tetszik? Oszd meg!

Pendi rúzs csajoknak

Készíts a lányodnak, barátnődnek saját, rúzs formájú pendrive-ot. Lepd meg őt egy különleges, mindig magánál tartható hasznos, mégis vagány ajándékkal.

A rúzs pendrive elkészítéséhez szükséged lesz egy kiürült, vagy általad kiürített rúzsra, egy apró pendrive-ra, ragasztóra.

Első lépésként alaposan tisztítsd meg a rúzs “dobozt” a zsíros, színes anyagtól. A keret legyen zsírmentes, és száraz, mielőtt bele próbálod a pendrive-ot.

Ha előkészítetted az alapot, próbáld a pendrive-ot a tároló részbe. Próbáld ki, mekkora rész marad a pendrive alatt szabadon, és ezt töltsd ki ragasztópisztollyal. Kicsit hagyd megszáradni a ragasztó anyagot, majd tölts rá a masszából, és abba ültesd bele pár másodperc múlva, még száradás előtt, de már a nem olyan forró ragasztóba a pendrive-ot.

Rögzítsd a lehető legstabilabban.

Végül hagyd teljesen megszáradni a ragasztót, és próbáld ki, hogy működik a kis eszköz.

Tedd a rúzs kupakot a helyére, és csomagold be az ajándékodat.

Most már csak a meglepett arcra kell várnod, amikor az ünnepelt felfedezi, mit rejt valójában a rúzs, amivel meglepted őt:)


Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék gyerekeknek

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
A sportruházat ma már igazi ajándék, hiszen divatos, csinos darabok közül válogathatsz. Lepd meg az ünnepeltet egy szép ...
A Tablet, iPad, valahol a laptopok, és az okostelefonok között helyezkednek el. Sokan használják munkára, de még többen ...

Ajándék gyerekeknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A plüssök, puha figurák okkal tartoznak a gyerekekhez sok sok éve már. Ezek az ölelhető játékok éjjel-nappal társai az ember palántáknak, és mi felnőttek is szeretjük őket.
Készítsünk apró karácsonyi ajándékokat a fa alá, és lepjük meg velük gyerekeinket, meg a többi csemetét is.
A kis színes pompomok feldobnak mindent, amit velük díszítünk. Egy gyerekszobának pedig az a dolga, hogy vidám, biztonságos légkört teremtsen a kis lakójának.
A kis emojik mára már nem csak az elektronikus kommunikáció világában vannak jelen, hanem kibújtak onnan, és önálló életre keltek:)
A lányok kisebb, nagyobb korban egyaránt szeretik az ékszereket, bizsukat, és ez így van jól:) Mi nők viseljünk bátran szép színes kiegészítőket.
Ma már a gyerekek is használnak pendrive-ot, és ők szeretik, ha ez a kis eszköz is a saját stílusukat tükrözi.
A lányok is szeretik a saját számtech eszközöket, azt meg különösen, ha ez a darab csajos, és különleges.
Az ékszerek minden nőnek, minden alkalomra megfelelő ajándékok. Ezek a kiegészítők a legegyszerűbb ruhadarabot is feldobják, teljessé teszik az öltözetet.
A színes anyagokból, farmerből, fonalakból készített ékszerek egyre elterjedtebbek. Ezekkel az alapanyagokkal igazán egyedi ruha kiegészítőket készíthetünk mi magunk is otthon.