Nyaklánc színes anyagból

Az ékszerek minden nőnek, minden alkalomra megfelelő ajándékok. Ezek a kiegészítők a legegyszerűbb ruhadarabot is feldobják, teljessé teszik az öltözetet.
Tetszik? Oszd meg!

Nyaklánc színes anyagból

Készíts az ünnepeltnek papírmasé golyókból, és egy darab színes anyagból vidám nyakba valót.

A papírmasé golyókat újságpapír csíkokból, és tapéta ragasztóból tudod elkészíteni.

A ragasztóba áztasd be az újságpapír csíkokat, majd alaposan dolgozd el, hogy a papír minden apró részlete ragasztóval átitatott legyen.

Formázz kedved szerinti golyókat a masszából, majd hagyd azokat teljesen megszáradni. Ez hosszú idő, a hőmérséklettől függően napokig is eltarthat.

Válassz egy vékony, színes anyagot, vágj ki belőle egy hosszú csíkot, amibe bele tudod forgatni a golyókat, mintha palacsinta töltelékek lennének. A rögzítéshez használj gombostűket. Így nem csúszik szét az anyag, amíg kötözöd.

Minden golyó között kötözd át cérnával, vagy színes hímző fonallal szorosan az anyagot. Ha nagyobb réseket szeretnél a golyók között, akkor több fonalat tekerj rá, és egyik, másik oldalon is kösd el.

Fűzhetsz fel, és varrhatsz gyöngyöket is a golyók közé, vagy tehetsz rá apró charmokat. Bármivel feldobhatod a nyakláncot, ami szerinted még érdekesebbé, vagányabbá teszi.

Az anyag végeket szép, apró öltésekkel varrd össze, vagy vásárolj nyaklánc végeket a hobby boltban, és készíts nyitható kapcsot, csatot a nyakláncodra.

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék gyerekeknek

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
A sportruházat ma már igazi ajándék, hiszen divatos, csinos darabok közül válogathatsz. Lepd meg az ünnepeltet egy szép ...
A Tablet, iPad, valahol a laptopok, és az okostelefonok között helyezkednek el. Sokan használják munkára, de még többen ...

Ajándék gyerekeknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A plüssök, puha figurák okkal tartoznak a gyerekekhez sok sok éve már. Ezek az ölelhető játékok éjjel-nappal társai az ember palántáknak, és mi felnőttek is szeretjük őket.
Készítsünk apró karácsonyi ajándékokat a fa alá, és lepjük meg velük gyerekeinket, meg a többi csemetét is.
A kis színes pompomok feldobnak mindent, amit velük díszítünk. Egy gyerekszobának pedig az a dolga, hogy vidám, biztonságos légkört teremtsen a kis lakójának.
A kis emojik mára már nem csak az elektronikus kommunikáció világában vannak jelen, hanem kibújtak onnan, és önálló életre keltek:)
A lányok kisebb, nagyobb korban egyaránt szeretik az ékszereket, bizsukat, és ez így van jól:) Mi nők viseljünk bátran szép színes kiegészítőket.
Ma már a gyerekek is használnak pendrive-ot, és ők szeretik, ha ez a kis eszköz is a saját stílusukat tükrözi.
A lányok is szeretik a saját számtech eszközöket, azt meg különösen, ha ez a darab csajos, és különleges.
Az ékszerek minden nőnek, minden alkalomra megfelelő ajándékok. Ezek a kiegészítők a legegyszerűbb ruhadarabot is feldobják, teljessé teszik az öltözetet.
A színes anyagokból, farmerből, fonalakból készített ékszerek egyre elterjedtebbek. Ezekkel az alapanyagokkal igazán egyedi ruha kiegészítőket készíthetünk mi magunk is otthon.