Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Malacpersely pet palackból

Ajándékozz a gyereknek malacperselyt, hadd kezdje el tanulni piciben a pénzzel való bánást. Gyűjtse össze az aprót a vicces figurában.
Tetszik? Oszd meg!

malacpersely pet palackból

A zsebpénz összegyűjtésével, beosztásával kezdi el megtanulni a gyerek, miként tud gazdálkodni a pénzzel, hogyan lehet beosztani azt, amije van. Ehhez kiváló segédeszköz egy kis műanyag malacpersely, amelyet magad is elkészíthetsz neki egy üres pet palackból.

Használj olyan palackot, aminek nem szűkül össze a közepe, hanem szabályos cső alakja van. Vágd ketté a palackot kb 10-12 cm magasságban. A felső részből vágj ki egy darabot, majd a két palackdarabot csúsztasd egybe. Ragasztót is használj, hogy ne csússzanak szét a darabok. Vágd ki a malac tetején a pénzbedobó rést. A széleit csiszold le, hogy ne legyen balesetveszélyes. Ha szénsavmentes ásványvizes palackot használsz, akkor a kupakot meg sem kell festened, mert az sokszor eleve rózsaszín.

Fesd be a malac testét rózsaszínre akril festékkel, majd ragassz szemet a malacnak, és hullámpapírból vágj neki fületek, lábakat. A farkincát a legegyszerűbben zsenílis szálból készítheted el. Ez formázható, és mert drótból van a közepe, bele is tudod szúrni a malac fenekébe.

malacpersely pet palack

pet palackból malacpersely

Ülő malacot is csinálhatsz. Ebben az esetben két palack fenekét kell egymásba illesztened.

pet palack malacpersely

boci és malacka pet palack

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék gyerekeknek

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
A sportruházat ma már igazi ajándék, hiszen divatos, csinos darabok közül válogathatsz. Lepd meg az ünnepeltet egy szép ...
Ha úgy döntsz, hogy testékszert ajándékozol, akkor mindenképpen konzultálj előtte a leendő tulajdonossal. Ez éppen olyan...

Ajándék gyerekeknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nyáron, ha éppen nincs táborban, nyaraláson a lurkó, vannak órák, amikor nehezen köti le magát. Ez nem baj. De kicsit segíthetünk neki.
Nyáron olyan játékokat engedhetünk meg a gyereknek, amire máskor nincs lehetőség. Lehet maszatolni, vizesnek lenni, szabadnak érezni magunkat.
A saját készítésű játékok jobban megmozgatják a gyerekek fantáziáját, aktívabb cselekvésre késztetik őket sokszor, mint a boltban vásárolt kész darabok.
A pompom készítés új korszakba lépett. Ma már a fonalak keverésével, megfelelő feltekerésével önálló mintákkal egészültek ki a pompom figurák.
Készíts a gyerekszoba ajtajára a kis lakó nevének kezdőbetűjével dísz, ami mindenki számára jelzi, ki lakik itt.
Lepd meg gyermekedet, unokádat, vagy a barátaid névnapos gyerekét egy magad készítette kesztyű szörnnyel.
A gyerekek is szeretik feldobni az öltözéküket kis kiegészítőkkel, színes karkötőkkel, egyéb ékszerekkel. Készíts nekik ajándékba sorozatokat.
Készíts a gyereknek ajándékba kis tengeri figurákat. Például polipot színes fonalakból, vagy egy darab vékony frottírból.
Készíts a gyereknek egy egész állatkertet papír gurigákból. Ezekkel a színes figurákkal eljátszhatja kedvenc meséit, történeteit.