Lego pendrive

Ma már a gyerekek is használnak pendrive-ot, és ők szeretik, ha ez a kis eszköz is a saját stílusukat tükrözi.
Tetszik? Oszd meg!

Lego pendrive

Ha a gyerek saját pendrive-ot szeretne, készíthetsz neki Te magad olyan darabot, amilyen csak neki lesz, és az ő kedvenc játékát, vagy tevékenységét tükrözi. Például egy lego formába is foglalhatod a kis adathordozót. A lego pendrive elkészítésének lépéseit ezen az oldalon találtam. - Itt lépésről lépésre nyomon követheted, mit kell tenned. Néhány szóban bemutatom, és ha a lékeket követed, néhány barkács eszköz használatával el tudod készíteni a lego pendit.

Szükséged lesz egy vastagabb, és egy ugyanakkora felületű, de vékonyabb lego kockára, fúróra, szikére, és ragasztóra, na és egy egyszerű, megfelelő méretű pendrive-ra, amit bele tudsz építeni a lego kockába.

pendi lego otthon

A vastagabb lego kocka belsejéből a fúró segítségével el kell távolítanod a műanyag darabokat, majd az egyik végén ki kell vágnod a kocka oldal lapját. Ne szeletet vágj belőle, hanem az oldalak közötti részt távolítsd el.

A pendrive műanyag borítását távolítsd el, ha nem fér bele a kocka belsejébe. De ha elég apró pendrive-ot vásároltál, akkor erre lehet, hogy nem is lesz szükséged.

Ragasztóval rögzítsd a pendrive-ot a kocka belsejébe, majd a vékony lego darabbal, ragasztással fedd le a még szabad oldalt. Használj bőven ragasztót, és ha az összeszorított felületeken kifolyik egy adag, azt még száradás előtt töröld le.

Ha a ragasztó megszáradt, készen is van a kis ajándékod.

Jó munkát, vidám alkotást!


Tetszik? Oszd meg!

Ajándék gyerekeknek

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
A sportruházat ma már igazi ajándék, hiszen divatos, csinos darabok közül válogathatsz. Lepd meg az ünnepeltet egy szép ...
A Tablet, iPad, valahol a laptopok, és az okostelefonok között helyezkednek el. Sokan használják munkára, de még többen ...

Ajándék gyerekeknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A plüssök, puha figurák okkal tartoznak a gyerekekhez sok sok éve már. Ezek az ölelhető játékok éjjel-nappal társai az ember palántáknak, és mi felnőttek is szeretjük őket.
Készítsünk apró karácsonyi ajándékokat a fa alá, és lepjük meg velük gyerekeinket, meg a többi csemetét is.
A kis színes pompomok feldobnak mindent, amit velük díszítünk. Egy gyerekszobának pedig az a dolga, hogy vidám, biztonságos légkört teremtsen a kis lakójának.
A kis emojik mára már nem csak az elektronikus kommunikáció világában vannak jelen, hanem kibújtak onnan, és önálló életre keltek:)
A lányok kisebb, nagyobb korban egyaránt szeretik az ékszereket, bizsukat, és ez így van jól:) Mi nők viseljünk bátran szép színes kiegészítőket.
Ma már a gyerekek is használnak pendrive-ot, és ők szeretik, ha ez a kis eszköz is a saját stílusukat tükrözi.
A lányok is szeretik a saját számtech eszközöket, azt meg különösen, ha ez a darab csajos, és különleges.
Az ékszerek minden nőnek, minden alkalomra megfelelő ajándékok. Ezek a kiegészítők a legegyszerűbb ruhadarabot is feldobják, teljessé teszik az öltözetet.
A színes anyagokból, farmerből, fonalakból készített ékszerek egyre elterjedtebbek. Ezekkel az alapanyagokkal igazán egyedi ruha kiegészítőket készíthetünk mi magunk is otthon.