Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Konzerv dob készítés

A gyerekek nagyon szeretnek zajongani. Ha pedig erre megfelelő eszközük van, akkor több okból jó játék ez.
Tetszik? Oszd meg!

dobfelszerelés konzervdobozokból

A gyerekek mindenképpen zajongani fognak. Ez a természetük, és még nincs meg az a kontroll, ami az együttélés szabályaihoz kötné őket. Éppen ezért, jó ötlet, ha ezt az amúgy sokszor nem túl kellemes viselkedést veszekedés helyett keretek közé tereljük. Erre ad kiváló lehetőséget egy konzervdobozokból elkészített kis dobfelszerelés. Próbáld ki.

A konzervdoboznál az egyetlen dolog, amire fontos ügyelni, az éles szélek. Ezt mindenképpen reszeld le, vagy ragasztópisztollyal, szalagragasztóval vond be. Ha vannak otthon különböző méretű fém díszdobozaid, akkor nem kell törődnöd az élekkel, mert ezeken nincsenek, és a dob díszítése is eleve készen van. Fontos, hogy különböző méretű dobozokat használj a hangzás érdekében.

Ha konzervdobozt használsz, akkor akril festékkel, vagy színes, esetleg kiszínezett papír bevonattal készítsd el a dobok díszítését.

dob készítés gyerekeknek

Az üres konzervdobozokba tölts rízst. Ez súlyt ad a játéknak, illetve attól függően, hogy menni rízst használsz, a dob hangját is befolyásolja.

A doboz tetejére feszíts ki lufi darabokat, akár több réteget, amit gumigyűrűvel, vagy zsinórral erősen rögzítesz a doboz falához.

A dobverőt fa, vagy vastag hurkapálcikából készítsd el úgy, hogy a végére parafa dugót, vagy hungarocell golyókat rögzítesz ragasztó segítségével.

Ha elkészültél a dobokkal, akár össze is kötheted őket, mint egy igazi dobfelszerelés, vagy egy alacsony falú karton ládába teszed őket, szorosan egymás mellé.

Most már használhatja a kis zenész az első dobfelszerelését. Indítsd el a zenét, hadd keresse meg hozzá az ütemet. Játssz vele ritmus gyakorlatokat. Irányítsd a rendszerezett zajongás felé. Jó móka lesz, és még te is élvezni fogod.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék gyerekeknek

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
A sportruházat ma már igazi ajándék, hiszen divatos, csinos darabok közül válogathatsz. Lepd meg az ünnepeltet egy szép ...
Ha úgy döntsz, hogy testékszert ajándékozol, akkor mindenképpen konzultálj előtte a leendő tulajdonossal. Ez éppen olyan...

Ajándék gyerekeknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ma már a gyerekek is használnak pendrive-ot, és ők szeretik, ha ez a kis eszköz is a saját stílusukat tükrözi.
A lányok is szeretik a saját számtech eszközöket, azt meg különösen, ha ez a darab csajos, és különleges.
Az ékszerek minden nőnek, minden alkalomra megfelelő ajándékok. Ezek a kiegészítők a legegyszerűbb ruhadarabot is feldobják, teljessé teszik az öltözetet.
A színes anyagokból, farmerből, fonalakból készített ékszerek egyre elterjedtebbek. Ezekkel az alapanyagokkal igazán egyedi ruha kiegészítőket készíthetünk mi magunk is otthon.
Egy régi, vagy elszakadt farmerből sokféle érdekes, és hasznos dolgot készíthetünk egy kis fantáziával. Az alkotáshoz pedig csak ez, és egy jó ötlet kell.
A gyerekszobába ezerféle apróság van, aminek helyet kell találnunk. Így ötletesnek kell lennünk, és minden helyet ki kell használnunk. A falakat főként:)
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Nyáron, ha éppen nincs táborban, nyaraláson a lurkó, vannak órák, amikor nehezen köti le magát. Ez nem baj. De kicsit segíthetünk neki.
Nyáron olyan játékokat engedhetünk meg a gyereknek, amire máskor nincs lehetőség. Lehet maszatolni, vizesnek lenni, szabadnak érezni magunkat.