Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Konzerv dob készítés

A gyerekek nagyon szeretnek zajongani. Ha pedig erre megfelelő eszközük van, akkor több okból jó játék ez.
Tetszik? Oszd meg!

dobfelszerelés konzervdobozokból

A gyerekek mindenképpen zajongani fognak. Ez a természetük, és még nincs meg az a kontroll, ami az együttélés szabályaihoz kötné őket. Éppen ezért, jó ötlet, ha ezt az amúgy sokszor nem túl kellemes viselkedést veszekedés helyett keretek közé tereljük. Erre ad kiváló lehetőséget egy konzervdobozokból elkészített kis dobfelszerelés. Próbáld ki.

A konzervdoboznál az egyetlen dolog, amire fontos ügyelni, az éles szélek. Ezt mindenképpen reszeld le, vagy ragasztópisztollyal, szalagragasztóval vond be. Ha vannak otthon különböző méretű fém díszdobozaid, akkor nem kell törődnöd az élekkel, mert ezeken nincsenek, és a dob díszítése is eleve készen van. Fontos, hogy különböző méretű dobozokat használj a hangzás érdekében.

Ha konzervdobozt használsz, akkor akril festékkel, vagy színes, esetleg kiszínezett papír bevonattal készítsd el a dobok díszítését.

dob készítés gyerekeknek

Az üres konzervdobozokba tölts rízst. Ez súlyt ad a játéknak, illetve attól függően, hogy menni rízst használsz, a dob hangját is befolyásolja.

A doboz tetejére feszíts ki lufi darabokat, akár több réteget, amit gumigyűrűvel, vagy zsinórral erősen rögzítesz a doboz falához.

A dobverőt fa, vagy vastag hurkapálcikából készítsd el úgy, hogy a végére parafa dugót, vagy hungarocell golyókat rögzítesz ragasztó segítségével.

Ha elkészültél a dobokkal, akár össze is kötheted őket, mint egy igazi dobfelszerelés, vagy egy alacsony falú karton ládába teszed őket, szorosan egymás mellé.

Most már használhatja a kis zenész az első dobfelszerelését. Indítsd el a zenét, hadd keresse meg hozzá az ütemet. Játssz vele ritmus gyakorlatokat. Irányítsd a rendszerezett zajongás felé. Jó móka lesz, és még te is élvezni fogod.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék gyerekeknek

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
A sportruházat ma már igazi ajándék, hiszen divatos, csinos darabok közül válogathatsz. Lepd meg az ünnepeltet egy szép ...
Ha úgy döntsz, hogy testékszert ajándékozol, akkor mindenképpen konzultálj előtte a leendő tulajdonossal. Ez éppen olyan...

Ajándék gyerekeknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A plüssök, puha figurák okkal tartoznak a gyerekekhez sok sok éve már. Ezek az ölelhető játékok éjjel-nappal társai az ember palántáknak, és mi felnőttek is szeretjük őket.
Készítsünk apró karácsonyi ajándékokat a fa alá, és lepjük meg velük gyerekeinket, meg a többi csemetét is.
A kis színes pompomok feldobnak mindent, amit velük díszítünk. Egy gyerekszobának pedig az a dolga, hogy vidám, biztonságos légkört teremtsen a kis lakójának.
A kis emojik mára már nem csak az elektronikus kommunikáció világában vannak jelen, hanem kibújtak onnan, és önálló életre keltek:)
A lányok kisebb, nagyobb korban egyaránt szeretik az ékszereket, bizsukat, és ez így van jól:) Mi nők viseljünk bátran szép színes kiegészítőket.
Ma már a gyerekek is használnak pendrive-ot, és ők szeretik, ha ez a kis eszköz is a saját stílusukat tükrözi.
A lányok is szeretik a saját számtech eszközöket, azt meg különösen, ha ez a darab csajos, és különleges.
Az ékszerek minden nőnek, minden alkalomra megfelelő ajándékok. Ezek a kiegészítők a legegyszerűbb ruhadarabot is feldobják, teljessé teszik az öltözetet.
A színes anyagokból, farmerből, fonalakból készített ékszerek egyre elterjedtebbek. Ezekkel az alapanyagokkal igazán egyedi ruha kiegészítőket készíthetünk mi magunk is otthon.