Karkötő vidám színekkel

A színes anyagokból, farmerből, fonalakból készített ékszerek egyre elterjedtebbek. Ezekkel az alapanyagokkal igazán egyedi ruha kiegészítőket készíthetünk mi magunk is otthon.
Tetszik? Oszd meg!

Karkötő vidám színekkel

A színes anyagokból, fonalakból, gyöngyökből, flitterekből készített karkötők elkészítéséhez az alapanyagokon kívül fantáziára, és türelemre van szükséged. Mert minél érdekesebb, vidámabb darabot szeretnél készíteni, annál bőségesebb, választékosabb mintát, színeket, alapanyagokat kell használnod. De az eredmény miatt megéri. Csak nézd meg az ötletadó képeket.

A karkötő rögzítéséhez sem kell speciális, az ékszerkészítéshez használatos csatokat, kapcsokat vásárolnod, mert kis gombokkal, vagy tépőzárral, esetleg fonalak rögzítésével is meg tudod azt oldani.

A karkötő alap elkészítéséhez mérd le az ünnepelt csuklóméretét, és ennek megfelelő szélességű, hosszúságú anyag darabokat vágj ki. Két réteget.

Ha kell, szegd be kézi öltésekkel, vagy varrógéppel az anyagot, majd a felső rétegre tervezd meg a díszítést. Rajzold elő a mintákat. Ha már tudod, milyen formák, alakzatok, minták lesznek a karkötőn, kezdd el díszíteni hímzéssel, gyöngyökkel, flitterekkel, gombokkal, charmokkal.

Végül kifordítva rögzíts egymáshoz a két réteg anyagot, és a végeken varrd bele a rögzítő szalagokat, a gombok pántjait, esetleg kapcsokat, vagy varrd fel a tépőzárat.

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék gyerekeknek

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
A sportruházat ma már igazi ajándék, hiszen divatos, csinos darabok közül válogathatsz. Lepd meg az ünnepeltet egy szép ...
A Tablet, iPad, valahol a laptopok, és az okostelefonok között helyezkednek el. Sokan használják munkára, de még többen ...

Ajándék gyerekeknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A plüssök, puha figurák okkal tartoznak a gyerekekhez sok sok éve már. Ezek az ölelhető játékok éjjel-nappal társai az ember palántáknak, és mi felnőttek is szeretjük őket.
Készítsünk apró karácsonyi ajándékokat a fa alá, és lepjük meg velük gyerekeinket, meg a többi csemetét is.
A kis színes pompomok feldobnak mindent, amit velük díszítünk. Egy gyerekszobának pedig az a dolga, hogy vidám, biztonságos légkört teremtsen a kis lakójának.
A kis emojik mára már nem csak az elektronikus kommunikáció világában vannak jelen, hanem kibújtak onnan, és önálló életre keltek:)
A lányok kisebb, nagyobb korban egyaránt szeretik az ékszereket, bizsukat, és ez így van jól:) Mi nők viseljünk bátran szép színes kiegészítőket.
Ma már a gyerekek is használnak pendrive-ot, és ők szeretik, ha ez a kis eszköz is a saját stílusukat tükrözi.
A lányok is szeretik a saját számtech eszközöket, azt meg különösen, ha ez a darab csajos, és különleges.
Az ékszerek minden nőnek, minden alkalomra megfelelő ajándékok. Ezek a kiegészítők a legegyszerűbb ruhadarabot is feldobják, teljessé teszik az öltözetet.
A színes anyagokból, farmerből, fonalakból készített ékszerek egyre elterjedtebbek. Ezekkel az alapanyagokkal igazán egyedi ruha kiegészítőket készíthetünk mi magunk is otthon.