Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Karkötő charmokkal

Készíts kislányodnak születésnapjára, vagy egyéb alkalomra ajándékba színes charmokkal feldíszített karkötőt.
Tetszik? Oszd meg!

charmos gyerek karkötők

Ha még nem nagyon dolgoztál süthető gyurmával, akkor eleinte egyszerűbb figurákat készíts el. Például egy kis színes gomba, vagy egy dobókocka, csillag. Ha ez már megy, akkor kezdd el a díszítést. Például egy kis tök, aminek van szája. Ezt már rá kell dolgozni a tök alapfelületére.

Ha elkészült a figura, akkor szúrjuk bele a kis fémpálcát amit a hobbiboltban ékszerkészítéshez való kellékek között találunk meg. Ez egy kis segédpálca, aminek az egyik fele talpas, így megfogja a gyurmát. A másik felét pedig a gyurma kisütése után kúp fogóval meghajlítjuk, és egy drótcsípővel méretre vágjuk.

A kész figurát még speciális, süthető gyurmához kapható lakkal lelakkozzuk, hagyjuk megszáradni, és ha ez is elkészült, akkor elkezdhetjük összeállítani a karkötőt.

A karkötő összeállításához szükségünk lesz egy láncra, illetve kis kapcsokra, amikkel a charmokat a karkötőre rögzítjük.

Pinterest-en összeszedtem néhány charm ötletet, amelyekhez elkészítési útmutató is van. Folyamatosan bővítem, nézegesd bátran.

Még néhány karkötő ötlet:

süthető gyurma charm

charm készítés

figyegős gyerekkarkötők

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék gyerekeknek

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
A sportruházat ma már igazi ajándék, hiszen divatos, csinos darabok közül válogathatsz. Lepd meg az ünnepeltet egy szép ...
Ha úgy döntsz, hogy testékszert ajándékozol, akkor mindenképpen konzultálj előtte a leendő tulajdonossal. Ez éppen olyan...

Ajándék gyerekeknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A plüssök, puha figurák okkal tartoznak a gyerekekhez sok sok éve már. Ezek az ölelhető játékok éjjel-nappal társai az ember palántáknak, és mi felnőttek is szeretjük őket.
Készítsünk apró karácsonyi ajándékokat a fa alá, és lepjük meg velük gyerekeinket, meg a többi csemetét is.
A kis színes pompomok feldobnak mindent, amit velük díszítünk. Egy gyerekszobának pedig az a dolga, hogy vidám, biztonságos légkört teremtsen a kis lakójának.
A kis emojik mára már nem csak az elektronikus kommunikáció világában vannak jelen, hanem kibújtak onnan, és önálló életre keltek:)
A lányok kisebb, nagyobb korban egyaránt szeretik az ékszereket, bizsukat, és ez így van jól:) Mi nők viseljünk bátran szép színes kiegészítőket.
Ma már a gyerekek is használnak pendrive-ot, és ők szeretik, ha ez a kis eszköz is a saját stílusukat tükrözi.
A lányok is szeretik a saját számtech eszközöket, azt meg különösen, ha ez a darab csajos, és különleges.
Az ékszerek minden nőnek, minden alkalomra megfelelő ajándékok. Ezek a kiegészítők a legegyszerűbb ruhadarabot is feldobják, teljessé teszik az öltözetet.
A színes anyagokból, farmerből, fonalakból készített ékszerek egyre elterjedtebbek. Ezekkel az alapanyagokkal igazán egyedi ruha kiegészítőket készíthetünk mi magunk is otthon.