Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Karkötő charmokkal

Készíts kislányodnak születésnapjára, vagy egyéb alkalomra ajándékba színes charmokkal feldíszített karkötőt.
Tetszik? Oszd meg!

charmos gyerek karkötők

Ha még nem nagyon dolgoztál süthető gyurmával, akkor eleinte egyszerűbb figurákat készíts el. Például egy kis színes gomba, vagy egy dobókocka, csillag. Ha ez már megy, akkor kezdd el a díszítést. Például egy kis tök, aminek van szája. Ezt már rá kell dolgozni a tök alapfelületére.

Ha elkészült a figura, akkor szúrjuk bele a kis fémpálcát amit a hobbiboltban ékszerkészítéshez való kellékek között találunk meg. Ez egy kis segédpálca, aminek az egyik fele talpas, így megfogja a gyurmát. A másik felét pedig a gyurma kisütése után kúp fogóval meghajlítjuk, és egy drótcsípővel méretre vágjuk.

A kész figurát még speciális, süthető gyurmához kapható lakkal lelakkozzuk, hagyjuk megszáradni, és ha ez is elkészült, akkor elkezdhetjük összeállítani a karkötőt.

A karkötő összeállításához szükségünk lesz egy láncra, illetve kis kapcsokra, amikkel a charmokat a karkötőre rögzítjük.

Pinterest-en összeszedtem néhány charm ötletet, amelyekhez elkészítési útmutató is van. Folyamatosan bővítem, nézegesd bátran.

Még néhány karkötő ötlet:

süthető gyurma charm

charm készítés

figyegős gyerekkarkötők

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék gyerekeknek

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
A sportruházat ma már igazi ajándék, hiszen divatos, csinos darabok közül válogathatsz. Lepd meg az ünnepeltet egy szép ...
Ha úgy döntsz, hogy testékszert ajándékozol, akkor mindenképpen konzultálj előtte a leendő tulajdonossal. Ez éppen olyan...

Ajándék gyerekeknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy régi, vagy elszakadt farmerből sokféle érdekes, és hasznos dolgot készíthetünk egy kis fantáziával. Az alkotáshoz pedig csak ez, és egy jó ötlet kell.
A gyerekszobába ezerféle apróság van, aminek helyet kell találnunk. Így ötletesnek kell lennünk, és minden helyet ki kell használnunk. A falakat főként:)
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Nyáron, ha éppen nincs táborban, nyaraláson a lurkó, vannak órák, amikor nehezen köti le magát. Ez nem baj. De kicsit segíthetünk neki.
Nyáron olyan játékokat engedhetünk meg a gyereknek, amire máskor nincs lehetőség. Lehet maszatolni, vizesnek lenni, szabadnak érezni magunkat.
A saját készítésű játékok jobban megmozgatják a gyerekek fantáziáját, aktívabb cselekvésre késztetik őket sokszor, mint a boltban vásárolt kész darabok.
A pompom készítés új korszakba lépett. Ma már a fonalak keverésével, megfelelő feltekerésével önálló mintákkal egészültek ki a pompom figurák.
Készíts a gyerekszoba ajtajára a kis lakó nevének kezdőbetűjével dísz, ami mindenki számára jelzi, ki lakik itt.
Lepd meg gyermekedet, unokádat, vagy a barátaid névnapos gyerekét egy magad készítette kesztyű szörnnyel.