Farmer táska mesés díszítéssel

Egy régi, vagy elszakadt farmerből sokféle érdekes, és hasznos dolgot készíthetünk egy kis fantáziával. Az alkotáshoz pedig csak ez, és egy jó ötlet kell.
Tetszik? Oszd meg!

Farmer táska mesés díszítéssel

Ha hord a családban egyvalaki, vagy több ember farmernadrágot, akkor biztosan megtörténik, hogy az a farmer elszakad, kikopik, tönkre megy a cipzárja, vagy csak kinövi a kölök. Nos, ezeket a farmereket nem érdemes kidobni. Inkább készítsünk belőlük mindenféle izgalmas, érdekes ajándékot, használati tárgyat. Például egy helyes, mesés táskát.

Ha táskát szeretnénk készíteni a rendeltetésszerű használaton kívül reked farmerből, akkor vágjuk le a nadrág szárát első lépésként. Megtehetjük, hogy egyszerűen összevarrjuk az alját, de ha nagyobb táskára vágyunk, akkor varrjunk hozzá színes, mintás anyagból egy alsó részt.

A farmer szárából vágott csíkokból készítsünk fület, pántot a táskára, illetve patenttal, vagy gombos akasztóval tegyük zárhatóvá.

Ha kész a táska, akkor jöhet a díszítés. Ezt mindenféle módon tehetjük. Kivághatunk filcből, színes anyagokból virágokat, mindenféle figurákat, és rávarrhatjuk azokat hímző fonallal, vagy felvarrhatunk rá kis plüss figurákat. Jöhetnek a flitterek, gombok, gyöngyök is. Legyen minél színesebb, vidámabb. A felvarrt díszek lehetnek két dimenziósak, de ki is emelkedhetnek a táska anyagából, figyeghetnek, lóghatnak. A színeket, mintákat az ünnepelt korához, és színvilágához válogassuk össze. Ha pedig tetszik a táska készítés, akkor meglephetjük saját magunkat is egy szép darabbal:)

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék gyerekeknek

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
A sportruházat ma már igazi ajándék, hiszen divatos, csinos darabok közül válogathatsz. Lepd meg az ünnepeltet egy szép ...
A Tablet, iPad, valahol a laptopok, és az okostelefonok között helyezkednek el. Sokan használják munkára, de még többen ...

Ajándék gyerekeknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A plüssök, puha figurák okkal tartoznak a gyerekekhez sok sok éve már. Ezek az ölelhető játékok éjjel-nappal társai az ember palántáknak, és mi felnőttek is szeretjük őket.
Készítsünk apró karácsonyi ajándékokat a fa alá, és lepjük meg velük gyerekeinket, meg a többi csemetét is.
A kis színes pompomok feldobnak mindent, amit velük díszítünk. Egy gyerekszobának pedig az a dolga, hogy vidám, biztonságos légkört teremtsen a kis lakójának.
A kis emojik mára már nem csak az elektronikus kommunikáció világában vannak jelen, hanem kibújtak onnan, és önálló életre keltek:)
A lányok kisebb, nagyobb korban egyaránt szeretik az ékszereket, bizsukat, és ez így van jól:) Mi nők viseljünk bátran szép színes kiegészítőket.
Ma már a gyerekek is használnak pendrive-ot, és ők szeretik, ha ez a kis eszköz is a saját stílusukat tükrözi.
A lányok is szeretik a saját számtech eszközöket, azt meg különösen, ha ez a darab csajos, és különleges.
Az ékszerek minden nőnek, minden alkalomra megfelelő ajándékok. Ezek a kiegészítők a legegyszerűbb ruhadarabot is feldobják, teljessé teszik az öltözetet.
A színes anyagokból, farmerből, fonalakból készített ékszerek egyre elterjedtebbek. Ezekkel az alapanyagokkal igazán egyedi ruha kiegészítőket készíthetünk mi magunk is otthon.