Farmer rendező gyerekszobába

A gyerekszobába ezerféle apróság van, aminek helyet kell találnunk. Így ötletesnek kell lennünk, és minden helyet ki kell használnunk. A falakat főként:)
Tetszik? Oszd meg!

Farmer rendező gyerekszobába

Ha szükségünk van újabb tárolókra a gyerekszobában, akkor gyűjtsük össze a régi, kinőtt, elszakadt farmerokat, és készítsünk a zsebeiből strapabíró, vagány fali rendezőt.

Vágjuk ki a farmer zsebeket egy kis farmerfenék darabbal, illesszük őket egymáshoz. Néhány gombostűvel rögzítsük úgy ferdítve a darabokat, hogy azok egymás alatt helyezkedjenek el. Minél több darabot használunk, annál több helye lesz a gyerkőcnek a pakolgatásra.

Egy farmernadrág szárra varrjuk fel az egymáshoz illesztett zsebeket. Ha az egyik oldalra egy farmer derék részét varrjuk fel, akkor az övpántokat is hasznosítani tudjuk a rendező bepakolásánál.

A tetejére varrjunk akasztót a farmer anyagából, vagy zsinórból, fonalból.

Ha kész a rendező, akkor díszítsük is ki. Így jó kis ajándék válhat belőle.

Ha kislánynak adjuk, akkor varrjunk fel rá mindenféle csajos mintákat, gyöngyöket, ezt azt. Ha pedig fiúnak készül a tároló, akkor használjunk fiús figurákat, dínókat, sportfelszerelést mintázó folt takaró formákat a dekoráláshoz.


Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék gyerekeknek

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
A sportruházat ma már igazi ajándék, hiszen divatos, csinos darabok közül válogathatsz. Lepd meg az ünnepeltet egy szép ...
A Tablet, iPad, valahol a laptopok, és az okostelefonok között helyezkednek el. Sokan használják munkára, de még többen ...

Ajándék gyerekeknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A plüssök, puha figurák okkal tartoznak a gyerekekhez sok sok éve már. Ezek az ölelhető játékok éjjel-nappal társai az ember palántáknak, és mi felnőttek is szeretjük őket.
Készítsünk apró karácsonyi ajándékokat a fa alá, és lepjük meg velük gyerekeinket, meg a többi csemetét is.
A kis színes pompomok feldobnak mindent, amit velük díszítünk. Egy gyerekszobának pedig az a dolga, hogy vidám, biztonságos légkört teremtsen a kis lakójának.
A kis emojik mára már nem csak az elektronikus kommunikáció világában vannak jelen, hanem kibújtak onnan, és önálló életre keltek:)
A lányok kisebb, nagyobb korban egyaránt szeretik az ékszereket, bizsukat, és ez így van jól:) Mi nők viseljünk bátran szép színes kiegészítőket.
Ma már a gyerekek is használnak pendrive-ot, és ők szeretik, ha ez a kis eszköz is a saját stílusukat tükrözi.
A lányok is szeretik a saját számtech eszközöket, azt meg különösen, ha ez a darab csajos, és különleges.
Az ékszerek minden nőnek, minden alkalomra megfelelő ajándékok. Ezek a kiegészítők a legegyszerűbb ruhadarabot is feldobják, teljessé teszik az öltözetet.
A színes anyagokból, farmerből, fonalakból készített ékszerek egyre elterjedtebbek. Ezekkel az alapanyagokkal igazán egyedi ruha kiegészítőket készíthetünk mi magunk is otthon.