Farmer ékszer tini lányoknak

A lányok kisebb, nagyobb korban egyaránt szeretik az ékszereket, bizsukat, és ez így van jól:) Mi nők viseljünk bátran szép színes kiegészítőket.
Tetszik? Oszd meg!

farmer ékszerek

Izgalmas, és trendi bizsukat egy kis fantáziával könnyen elkészíthetsz magad is. Mindössze egy régi, már nem használt farmernadrágra, néhány színes gombra, fonalra egy darab csipkére, gyöngyökre, charmokra van hozzá szükséged, és persze tűre, cérnára.

A felsorolt apróságok nem kell, hogy egyszerre legyenek kéznél. Mindez attól függ, te mivel szeretnéd kidíszíteni a karkötőt.

farmerből ékszer

A farmer több részét is felhasználhatod karkötő alapnak. Ha vékonyabb darabokat szeretnél, akkor a felhajtásokat, öv pántokat, zseb széleket használd. Ha vastagabb, szélesebb bizsut készítenél, akkor a derék részt vágd méretre.

Ha szép, eldolgozott szegélyeket akarsz, akkor horgoló fonallal hímezd ki a levágott széleket, ha vagányabb, vadabb darabot alkotnál, akkor rojtozd ki a levágott oldalt.

Az illesztéshez használhatsz patentot, tépőzárat, vagy kis gombot egy akasztópánttal fonalból.

farmer cuccok otthon

Ha már elkészítetted az alap karkötőt, akkor tervezheted a díszítését. Varrhatsz, hímezhetsz, tehetsz rá flittereket, gyöngyöket, ölthetsz rá apró charmokat, vagy éppen beboríthatod csipkével, színes anyag darabokkal az ajándék ékszeredet.

Jó munkát, vidám ajándékozást!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék gyerekeknek

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
A sportruházat ma már igazi ajándék, hiszen divatos, csinos darabok közül válogathatsz. Lepd meg az ünnepeltet egy szép ...
A Tablet, iPad, valahol a laptopok, és az okostelefonok között helyezkednek el. Sokan használják munkára, de még többen ...

Ajándék gyerekeknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A plüssök, puha figurák okkal tartoznak a gyerekekhez sok sok éve már. Ezek az ölelhető játékok éjjel-nappal társai az ember palántáknak, és mi felnőttek is szeretjük őket.
Készítsünk apró karácsonyi ajándékokat a fa alá, és lepjük meg velük gyerekeinket, meg a többi csemetét is.
A kis színes pompomok feldobnak mindent, amit velük díszítünk. Egy gyerekszobának pedig az a dolga, hogy vidám, biztonságos légkört teremtsen a kis lakójának.
A kis emojik mára már nem csak az elektronikus kommunikáció világában vannak jelen, hanem kibújtak onnan, és önálló életre keltek:)
A lányok kisebb, nagyobb korban egyaránt szeretik az ékszereket, bizsukat, és ez így van jól:) Mi nők viseljünk bátran szép színes kiegészítőket.
Ma már a gyerekek is használnak pendrive-ot, és ők szeretik, ha ez a kis eszköz is a saját stílusukat tükrözi.
A lányok is szeretik a saját számtech eszközöket, azt meg különösen, ha ez a darab csajos, és különleges.
Az ékszerek minden nőnek, minden alkalomra megfelelő ajándékok. Ezek a kiegészítők a legegyszerűbb ruhadarabot is feldobják, teljessé teszik az öltözetet.
A színes anyagokból, farmerből, fonalakból készített ékszerek egyre elterjedtebbek. Ezekkel az alapanyagokkal igazán egyedi ruha kiegészítőket készíthetünk mi magunk is otthon.