Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Egyedi póló gyermekednek

Készíts egyedi pólót ajándékba a gyermekednek, unokádnak, rokon gyerekeknek. Néhány apró díszítéssel, rajzokkal nagy sikered lehet.
Tetszik? Oszd meg!

gyerek póló díszítés

Tavasztól őszig nem takarja a pólót, blúzt a kabát. Ilyenkor a gyerekek is szívesen járnak olyan holmikban, amely nem jön szembe minden utca sarkon. Néhány egyszerű  díszítési ötlettel teljesen egyedi ruhatárat hozhatsz létre.

A kislányoknak textil festő tollal rajzolhatsz alapfigurát, amit egy darab tüll szoknyával, masnival díszíthetsz, vagy éppen egy kerek nyakú pólóra kis zsabót varrsz hímzett szalagból, vagy egy másik, már kinőtt, színes ruhából levágott anyag csíkból.

Rávarrhatsz egy színes anyag darabból kivágott kezdőbetűt a póló elejére akár kisfiúnak, akár kislánynak.

A fiúknak lehet egy autót festeni, aminek a kerekei nagy gombokból vannak, vagy éppen kedvenc mesehőse logóját fested a pólóra.

Esetleg egy forma szivacsot festékbe, vagy hipóba mártasz, és ezzel nyomsz mintákat a póló anyagára.

Lányoknak az is egy jó ötlet lehet, ha felvágod a póló alját csíkokra, és színes gyöngyöket húzol a csíkokra egyenként.
A fiúknak varrhatsz kis nyakkendőt a póló elejére, vagy éppen megfested rá a kedvenc őslénye árnyfiguráját. Találsz itt néhány ötletadó képet:

gyerek póló díszítésgyerek póló

gyerek póló díszítés

gyerek póló festés

gyerek póló festés

gyerek póló festés

gyerek póló hímzés

gyerek póló festés

gyerek póló díszítés

gyerek póló hímzés

Jó munkát, vidám ötletelést!

Ha kitaláltál, és megvalósítottál egy ötletet, akkor küldd el nekünk, és mi kitesszük azt a Facebook oldalunkra. Ha írsz hozzá néhány mondatot a kivitelezés lépéseiről, és magadról, akkor külön blogbejegyzésben jelenítjük azt meg a fotóddal együtt!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék gyerekeknek

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
A sportruházat ma már igazi ajándék, hiszen divatos, csinos darabok közül válogathatsz. Lepd meg az ünnepeltet egy szép ...
Ha úgy döntsz, hogy testékszert ajándékozol, akkor mindenképpen konzultálj előtte a leendő tulajdonossal. Ez éppen olyan...

Ajándék gyerekeknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egy régi, vagy elszakadt farmerből sokféle érdekes, és hasznos dolgot készíthetünk egy kis fantáziával. Az alkotáshoz pedig csak ez, és egy jó ötlet kell.
A gyerekszobába ezerféle apróság van, aminek helyet kell találnunk. Így ötletesnek kell lennünk, és minden helyet ki kell használnunk. A falakat főként:)
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Nyáron, ha éppen nincs táborban, nyaraláson a lurkó, vannak órák, amikor nehezen köti le magát. Ez nem baj. De kicsit segíthetünk neki.
Nyáron olyan játékokat engedhetünk meg a gyereknek, amire máskor nincs lehetőség. Lehet maszatolni, vizesnek lenni, szabadnak érezni magunkat.
A saját készítésű játékok jobban megmozgatják a gyerekek fantáziáját, aktívabb cselekvésre késztetik őket sokszor, mint a boltban vásárolt kész darabok.
A pompom készítés új korszakba lépett. Ma már a fonalak keverésével, megfelelő feltekerésével önálló mintákkal egészültek ki a pompom figurák.
Készíts a gyerekszoba ajtajára a kis lakó nevének kezdőbetűjével dísz, ami mindenki számára jelzi, ki lakik itt.
Lepd meg gyermekedet, unokádat, vagy a barátaid névnapos gyerekét egy magad készítette kesztyű szörnnyel.