Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Egyedi póló gyermekednek

Készíts egyedi pólót ajándékba a gyermekednek, unokádnak, rokon gyerekeknek. Néhány apró díszítéssel, rajzokkal nagy sikered lehet.
Tetszik? Oszd meg!

gyerek póló díszítés

Tavasztól őszig nem takarja a pólót, blúzt a kabát. Ilyenkor a gyerekek is szívesen járnak olyan holmikban, amely nem jön szembe minden utca sarkon. Néhány egyszerű  díszítési ötlettel teljesen egyedi ruhatárat hozhatsz létre.

A kislányoknak textil festő tollal rajzolhatsz alapfigurát, amit egy darab tüll szoknyával, masnival díszíthetsz, vagy éppen egy kerek nyakú pólóra kis zsabót varrsz hímzett szalagból, vagy egy másik, már kinőtt, színes ruhából levágott anyag csíkból.

Rávarrhatsz egy színes anyag darabból kivágott kezdőbetűt a póló elejére akár kisfiúnak, akár kislánynak.

A fiúknak lehet egy autót festeni, aminek a kerekei nagy gombokból vannak, vagy éppen kedvenc mesehőse logóját fested a pólóra.

Esetleg egy forma szivacsot festékbe, vagy hipóba mártasz, és ezzel nyomsz mintákat a póló anyagára.

Lányoknak az is egy jó ötlet lehet, ha felvágod a póló alját csíkokra, és színes gyöngyöket húzol a csíkokra egyenként.
A fiúknak varrhatsz kis nyakkendőt a póló elejére, vagy éppen megfested rá a kedvenc őslénye árnyfiguráját. Találsz itt néhány ötletadó képet:

gyerek póló díszítésgyerek póló

gyerek póló díszítés

gyerek póló festés

gyerek póló festés

gyerek póló festés

gyerek póló hímzés

gyerek póló festés

gyerek póló díszítés

gyerek póló hímzés

Jó munkát, vidám ötletelést!

Ha kitaláltál, és megvalósítottál egy ötletet, akkor küldd el nekünk, és mi kitesszük azt a Facebook oldalunkra. Ha írsz hozzá néhány mondatot a kivitelezés lépéseiről, és magadról, akkor külön blogbejegyzésben jelenítjük azt meg a fotóddal együtt!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék gyerekeknek

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
Ha úgy döntsz, hogy testékszert ajándékozol, akkor mindenképpen konzultálj előtte a leendő tulajdonossal. Ez éppen olyan...
A sportruházat ma már igazi ajándék, hiszen divatos, csinos darabok közül válogathatsz. Lepd meg az ünnepeltet egy szép ...

Ajándék gyerekeknek

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A plüssök, puha figurák okkal tartoznak a gyerekekhez sok sok éve már. Ezek az ölelhető játékok éjjel-nappal társai az ember palántáknak, és mi felnőttek is szeretjük őket.
Készítsünk apró karácsonyi ajándékokat a fa alá, és lepjük meg velük gyerekeinket, meg a többi csemetét is.
A kis színes pompomok feldobnak mindent, amit velük díszítünk. Egy gyerekszobának pedig az a dolga, hogy vidám, biztonságos légkört teremtsen a kis lakójának.
A kis emojik mára már nem csak az elektronikus kommunikáció világában vannak jelen, hanem kibújtak onnan, és önálló életre keltek:)
A lányok kisebb, nagyobb korban egyaránt szeretik az ékszereket, bizsukat, és ez így van jól:) Mi nők viseljünk bátran szép színes kiegészítőket.
Ma már a gyerekek is használnak pendrive-ot, és ők szeretik, ha ez a kis eszköz is a saját stílusukat tükrözi.
A lányok is szeretik a saját számtech eszközöket, azt meg különösen, ha ez a darab csajos, és különleges.
Az ékszerek minden nőnek, minden alkalomra megfelelő ajándékok. Ezek a kiegészítők a legegyszerűbb ruhadarabot is feldobják, teljessé teszik az öltözetet.
A színes anyagokból, farmerből, fonalakból készített ékszerek egyre elterjedtebbek. Ezekkel az alapanyagokkal igazán egyedi ruha kiegészítőket készíthetünk mi magunk is otthon.