Ötletek ajándékhoz gyerekeknek

A gyerekek megajándékozása a leghálásabb téma, és cselekedet az ajándékozás világában, az ünnepeink sorában. Gyerekeknek szóló ajándék ötleteket gyűjtöttünk csokorba!

Tetszik? Oszd meg!

A gyerekek még olyan őszintén meg tudják mondani, vagy mutatni, hogy mi nyűgözi le őket, mire vágynak, mit szeretnének. Nekünk tényleg ... tovább

... csak az a dolgunk, hogy odafigyeljünk rájuk, és észrevegyük, mi forog a pici fejében, mit szemelt ki magának az oviban, az iskolában, vagy éppen a TV-ben.

A gyerekek megajándékozása azért is hálás feladat, mert ők még a legapróbb meglepetésnek is igazán örülnek. Lepd meg egy kisautóval, pónival, készíts neki egy tolltartót az asztalára, vagy egy nyakláncot. Ajándékozd meg egy kartonból készült várral, kastéllyal, vagy csak ülj le vele, hogy együtt kézműveskedjetek egyet. Biztosan, és mindenképpen vevő lesz rá, és örülni fog neki, mert a játék és a felnőttel való együtt szórakozás számára éppúgy nagy élmény. A kézzel készített ajándékokat a gyerekek többnyire sokkal nagyobb becsben tartják, mint a boltban vásároltat, mert ők aztán igazán értékelik, hogy nekik, értük készült az a baba, szobadísz, vagy bármi más. Ezekben a blogbejegyzésekben rengeteg ötlet vár rád, amivel aztán meglepheted az aprónépet akár úgy, hogy magad készíted el az ajándékot, akár úgy hogy meghívod őt egy közös alkotó napra.

Ajándék ötleteink

A játékok minden gyermek, minden korosztály számára kimeríthetetlen ajándékozási forrást nyújtanak. Az alkategóriáinkban...
Amit a babának ajándékozunk, azt valójában a szülőknek ajándékozzuk. Ez talán furán hangzik, de az újszülöttek, apró bab...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A gyermek a növekedése során, a fejlődése szakaszaiban rajong egy egy mesefiguráért, egy egy film, vagy énekes sztárért....
A kisállatok, házikedvencek ajándékozása kétféle módon is történhet. Ha te vagy a gazdi, akkor neked nem kell mondanom s...
A sportruházat ma már igazi ajándék, hiszen divatos, csinos darabok közül válogathatsz. Lepd meg az ünnepeltet egy szép ...
A Tablet, iPad, valahol a laptopok, és az okostelefonok között helyezkednek el. Sokan használják munkára, de még többen ...
A vidám pillanatok örömét fokozhatod izgalmas, kedves dekorációs elemekkel. Ebben a kategóriában megtalálsz mindent, ami...

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok

A plüssök, puha figurák okkal tartoznak a gyerekekhez sok sok éve már. Ezek az ölelhető játékok éjjel-nappal társai az ember palántáknak, és mi felnőttek is szeretjük őket.
Készítsünk apró karácsonyi ajándékokat a fa alá, és lepjük meg velük gyerekeinket, meg a többi csemetét is.
A kis színes pompomok feldobnak mindent, amit velük díszítünk. Egy gyerekszobának pedig az a dolga, hogy vidám, biztonságos légkört teremtsen a kis lakójának.
A kis emojik mára már nem csak az elektronikus kommunikáció világában vannak jelen, hanem kibújtak onnan, és önálló életre keltek:)
A lányok kisebb, nagyobb korban egyaránt szeretik az ékszereket, bizsukat, és ez így van jól:) Mi nők viseljünk bátran szép színes kiegészítőket.
Ma már a gyerekek is használnak pendrive-ot, és ők szeretik, ha ez a kis eszköz is a saját stílusukat tükrözi.
A lányok is szeretik a saját számtech eszközöket, azt meg különösen, ha ez a darab csajos, és különleges.
Az ékszerek minden nőnek, minden alkalomra megfelelő ajándékok. Ezek a kiegészítők a legegyszerűbb ruhadarabot is feldobják, teljessé teszik az öltözetet.
A színes anyagokból, farmerből, fonalakból készített ékszerek egyre elterjedtebbek. Ezekkel az alapanyagokkal igazán egyedi ruha kiegészítőket készíthetünk mi magunk is otthon.
Egy régi, vagy elszakadt farmerből sokféle érdekes, és hasznos dolgot készíthetünk egy kis fantáziával. Az alkotáshoz pedig csak ez, és egy jó ötlet kell.
A gyerekszobába ezerféle apróság van, aminek helyet kell találnunk. Így ötletesnek kell lennünk, és minden helyet ki kell használnunk. A falakat főként:)
Készíts Gyereknapra kis indián talizmánt a srácoknak. A talizmán lehet táska dísz, vagy éppen kulcstartó. Ki miként szeretné használni.
Nyáron, ha éppen nincs táborban, nyaraláson a lurkó, vannak órák, amikor nehezen köti le magát. Ez nem baj. De kicsit segíthetünk neki.
Nyáron olyan játékokat engedhetünk meg a gyereknek, amire máskor nincs lehetőség. Lehet maszatolni, vizesnek lenni, szabadnak érezni magunkat.
A saját készítésű játékok jobban megmozgatják a gyerekek fantáziáját, aktívabb cselekvésre késztetik őket sokszor, mint a boltban vásárolt kész darabok.
A pompom készítés új korszakba lépett. Ma már a fonalak keverésével, megfelelő feltekerésével önálló mintákkal egészültek ki a pompom figurák.
Készíts a gyerekszoba ajtajára a kis lakó nevének kezdőbetűjével dísz, ami mindenki számára jelzi, ki lakik itt.
Lepd meg gyermekedet, unokádat, vagy a barátaid névnapos gyerekét egy magad készítette kesztyű szörnnyel.
A gyerekek is szeretik feldobni az öltözéküket kis kiegészítőkkel, színes karkötőkkel, egyéb ékszerekkel. Készíts nekik ajándékba sorozatokat.
Készíts a gyereknek ajándékba kis tengeri figurákat. Például polipot színes fonalakból, vagy egy darab vékony frottírból.
Készíts a gyereknek egy egész állatkertet papír gurigákból. Ezekkel a színes figurákkal eljátszhatja kedvenc meséit, történeteit.
Sok apróság szereti a pici játékokat, amelyeket zsebre tud rakni, aztán hurcolhatja magával, akárhova megy. Készíts neki magad hordozható zsebjátékot.
Készíts színes fali tárolót régi CD, DVD lemezek segítségével a gyerekszobába. Ezt a rendezőt aztán használhatja az apróság játékok, egyebek tárolására.
Ebben az ajándékban minden benne van, ami a kislányok kedvence. Szép játék baba, és fincsi édességek.
Kislányok, kisfiúk egyaránt szeretik a kis kincses dobozkákat, amibe a kedvenc apróságokat bele tudják pakolni. Ajándékozz kincses dobozt.
Készíts vidám, színes kisbaglyot formázó telefon tokot a szülinaposnak. Lepd meg őt egy igazán egyedi kiegészítővel.
Készíts az apróságoknak fenyő formájú játékházat, és lepd meg őket a színes, vidám, akár játéktárolónak is használható ajándékkal.
Készíts a gyereknek szörny szemecskékkel díszített óriás fenyődíszt, amit kitehet a szobájában, és akár disco gömbnek is használhat.
Lepd meg családodat karácsonyra apró kiegészítő ajándékokkal, melyeket saját kézzel készítesz. Hadd legyen az ünnep még szebb, bensőségesebb.
Az apró kis meglepetésekkel még színesebbé teheted az ünnepeket. Ha ezek az ajándékok saját kézzel készülnek, az külön öröm mindenkinek.
A nyugatról hozzánk is beszivárgó színes karácsonyi cukor pálca sok apró ajándék elkészítésére alkalmas.
Egy kislány szobájából nem hiányozhatnak a babák. Ha pedig baba, akkor a kedvencnek kell egy ágyikó. Készítsd el ezt magad!
A gyerekek többsége szereti a memória játékokat, és nagyon ügyes benne. Ezek a játékok kiváló szórakoztató, és fejlesztő eszközök is egyben.
A saját mesének mindig varázsa van. Ha pedig ezt a gyerekkel együtt találjátok ki, akkor minden mese maga lesz a csoda.
A gyerekek nagyon szeretnek zajongani. Ha pedig erre megfelelő eszközük van, akkor több okból jó játék ez.
Jó ötlet, ha a gyerek tele van vidám kis könyvjelzőkkel, mert minden könyvhöz szükség lehet egyre, akár tankönyv, akár saját olvasmány.
Készíts marionett bábut a gyereknek, hadd játssza el a kedvenc történeteit, és élvezze a marionett figurák vidám, vicces mozgását.
Készíts néhány perc alatt aranyos, színes ujjbábokat az apróságnak. Néhány hajlítás, egy kis ragasztás, és már kész is a játék.
A csocsó játékot sokan szeretik. Még azok a gyerekek, felnőttek is, akik a fociért esetleg nincsenek oda. Készíts a gyerekeknek csocsó asztalt kartondobozból.
Ajándékozd meg a gyereket egy saját készítésű, színes, és vidám hintával, ami csak az övé, az ő kedvenc színeivel díszített, mintázott.
Tavasszal, nyáron újra előkerülnek a kis tündérházak, kerti apróságok, amivel eljátszhatnak a gyerekek a szabadban. Készíts kis kalitkát a gyűjteményhez.
Sok kisgyerek szereti az apró játékokat, amiket a zsebébe tud rejteni, vagy a gyerekszobában játszhat velük, esetleg ékszerként is hordhatja.
Sok kisgyerek, fiúk, lányok egyaránt szeretik a lego-t. Akik pedig nagyon kedvelik ezt a játékot, szívesen látnak a szobájukban e kedvenceikre emlékeztető egyéb tárgyakat is.
Készíts a gyereknek festett szörnyecske köveket, amelyeket aztán felhasználhat sok sok játékokhoz.
A háztartásban összegyűlik sok felesleges tárgy, amiből színes játékokat készíthetünk a gyerekeknek, vagy akár velük együtt. Ilyen a sok műanyag kupak, és gomb is.
A háztartási eszközök között is sokat találunk, amelyek jó alapanyagok játékok, és dekorációk elkészítéséhez. Ilyen például a csipesz is.
Készíts a gyermekednek könnyen szétszedhető, kis helyet foglaló, egyszerű kastélyt kartonból. Ezzel a díszlettel sokféle játékot játszhat a gyermek, más más helyszíneken.
Szeretem, ha apró ajándékok is vannak a fa alatt. A bontogatás külön élmény tud lenni. És szerintem ezzel sokan vagyunk így.
Készíts apró meglepetéseket karácsonyra a családtagjaidnak, rokonaidnak, munkatársaidnak, és lepd meg őket.
Készítsd a gyereknek gumi karkötőt süthető gyurmából készült karácsonyi charmokkal, és ajándékozd meg ezzel a meglepetéssel.
Készíts a gyerekeknek vicces, vidám, kifejezetten családi körben, az ünnepekkor viselendő hajpántot :D
Aki szereti a lego játékokat, annak a gyereknek nagy örömet okozhatunk karácsonykor a legoból formált díszekkel, figurákkal.
Készíts a gyerekeknek karácsonyra ünnepi ujjbáb készletet, amellyel aztán közösen játszhatjátok el a karácsonyi élményeket.
Igazán személyes karácsonyi ajándék ötlet egy saját mesekönyv elkészítése színes fotókkal, és egy családi történettel.
Készít saját fotókkal Ki Kicsoda társasjátékot a gyerekeknek. Így belecsempészheted az összes rokont, ismerőst, és a régi társas is újdonság lesz.
Készíts ajándék pompom hóemberkéket apró ajándékként a család, és az ismerősi kör gyerekeinek.
Készíts gyermekednek, vagy rokon gyerekeknek karácsonyra karácsonyfa alakú babaházat berendezéssel, kis manókkal.
Készíts ajándék meglepetés csomagot sok sok lufiból a gyereknek. Ezzel biztosan sikerül meglepnek, és boldoggá tenned őt.
Azok a kisfiúk, akik szeretik az autókat, és van is belőle egy halom nekik, biztosan nagyon örülnek egy ajándék garázsnak, amiben a kedvencek parkolhatnak.
Készítsd el süthető gyurmából a gyermeked kedvenc mesehőseit, és ajándékozd meg a kis figurákkal szülinapján.
Készíts gyermekednek természetes anyagokból játékot születésnapjára. Az uszadékfából akár vízre bocsájtható vitorlás is készülhet.
Ajándékozz a gyereknek malacperselyt, hadd kezdje el tanulni piciben a pénzzel való bánást. Gyűjtse össze az aprót a vicces figurában.
Készíts ajándékba madáretetőt pet palackból. Lehet ez a madáretető egy dekoráció, de lehet igazi, amit a szabadba akasztatok ki egy fára.
A gyerekeknek ajándékozhatsz olyan dolgokat, amelyek meghozzák a kedvüket a hétköznapi, de fontos tevékenységekhez.
A saját cukorka, rágó, és csoki adagoló minden gyerek álma, akár kicsi, akár nagy. Most megajándékozhatod vele.
Készíts kislányodnak születésnapjára, vagy egyéb alkalomra ajándékba színes charmokkal feldíszített karkötőt.
Kisfiúknak, kislányoknak egyaránt jó ajándék egy saját készítésű házacska, amivel játszani tudnak, babázni, autókat parkolni, stb.
A hűtőszekrényre a jegyzetekhez mindig szükségünk van egy tollra, ami könnyedén elkeveredik. Készítsd el ezt a kis elefántot, és mindig kéznél lesz a toll.
Ha a Te gyermeked, vagy rokon gyermek, esetleg ismerős gyermek rajong az Dühös Madarakért, akkor ajándékozd meg őt a figurákkal.
A kislányok legtöbbje szereti a légies tündéreket, balerinákat, hercegnőket. Készíts névnapi ajándékként kis balerina babákat.
Készíts egy sorozat sarok könyvjelzőt ajándékba. A díszítéstől függően kiváló ajándék gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt.
Készíts névnapi ajándéknak pici műanyag helikopter a kisfiad barátjának, vagy rokon kisfiúnak, aki szereti a légi járműveket.
Készíts a gyereknek ajándékba egy olyan tornacipőt, amelyet a kedvenc mese figurája díszíti, a kedvenc színeiben pompázik.
Készíts a gyereknek apró kis süthető gyurma figurákat, amelyeket használhat például fénykép tartónak.
Készíts gyermekednek fogkefe tartót kedvenc mesefigurájával. Ajándékozd meg őt névnapja alkalmából egy kis aprósággal.
Fiúk, lányok egyaránt szeretik, ha a kis kincseiket, olyan tartókba, tárolókba pakolhatják, ami tükrözi az egyéniségüket.
Készíts kislányodnak süthető gyurma charmokkal díszített kitűzőt névnapjára, vagy csak úgy szórakozásból.
Szinte minden kisgyereknek van olyan korszaka, amikor a kisfiúk a katonáikkal, a lányok a babáikkal mesélnek maguknak.
A kislányoknak sok sok hajbavalója van, és mindig örülnek egy egy új darabnak. Ha ezeket nem tudod hova tenni, ajándékozd meg egy szép fali tartóval.
Készítsünk gyermekünknek, vagy vele együtt a kiürült flakonokból új játékokat. Maga az alkotás öröme is jó érzés, hát még a mosolygó arcocskák.
A kislányok többsége szeret babázni, vagy apró műanyag állatokkal játszani. Készítsünk a kis kedvenceknek babaházat.
Ajándékozz gyermekednek kis színes papírtárcákat, amelybe elrejtheti a kincseit. Apró kavicsokat, matricákat, ezt azt.
A süthető gyurma nagyon hálás alapanyag ajándékok készítéséhez, díszítéshez. Bátran használjátok.
Ezek a kis hűtőmágnesek könnyedén elkészíthetők, és aztán mindenféle játékra alkalmasak, ezért igazán jó ajándékötletek.
Készíts egyedi pólót ajándékba a gyermekednek, unokádnak, rokon gyerekeknek. Néhány apró díszítéssel, rajzokkal nagy sikered lehet.
Ezt az ajándékot Te magad is elkészítheted gyermekednek, vagy együtt is kitalálhatjátok, milyen óra legyen a szobája falán.
Ha nálatok is dúl az Angry birds őrület, és van otthon jó adag lego, akkor ez a bejegyzés neked is szól. Hogyan készítsünk Angry birds-öt?
Ha szereti a gyerek a legot, akkor örülni fog minden olyan kiegészítőnek, ami legoból van, lego formájú. Próbáljuk ki.
Apró ajándékokat, csokicsomagokat készíthetsz a munkatársaidnak, vagy a gyerek tanár nénieinek, óvónőknek, stb.
Lehet, hogy csak vidám, és aranyos, de az is lehet, hogy valamire használni is tudod. Az ajándéknak nem kell feltétlen ésszerűnek lenni. Ez benne a szép.
Aranyos ajándék a sportkedvelőknek, vagy azoknak, akik szeretik a színes, érdekes meglepetéseket.
A nagyáruházakban pénzérmékkel lehet vásárolni egy nagy üveggömbből rágógumit, cukorkát, apró játékokat. Ilyen cukorka tartót magunk is készíthetünk kicsiben.
Süthető gyurmából sok minden készíthető, és sokféle szép szín vásárolható belőle a hobbiboltokban.
Ajándékozz illatpárnát. Mi az az illatpárna?. Attól függ, kinek ajándékozod. Lehet olyan, mint egy díszpárna, vagy egy mint egy puha játék.
Édes, kis hóemberek cserepekből. Igazi ünnepi dekoráció, és apró ajándék a barátoknak, szomszédoknak, munkatársaknak.
Készíts vidám karácsonyi pólót az egész családnak az ünnepekre. Lehet, hogy nem fogják viselni a hétköznapokban, de az ünnepek alatt mindenkinek mosolyt csal az arcára.
Készíts hóember babát ajándékba a gyerekednek, a szomszéd kisgyerekeknek, de egy akár felnőttnek is, aki szereti a vidám figurákat.
Az ajándékozás egy formája lehet az is, ha összeszeded mindazt, ami a kiválasztott dolog elkészítéséhez szükséges, és kis csomagban átadod, esetleg együtt el is készítitek.
A süthető gyurma figurák bármely ünnep kísérőivé válhatnak. Minden korosztály, és nem számára jó szórakozást, könnyed alkotást jelentenek.
A buborékfújás nem csak a gyerekekenek szórakoztató. Igazából elvarázsol mindenkit, ahogy a napfény megcsillan a fényes falán, és száll a magasban...
Készíts apró kísérő ajándékot a szülinaposnak. Használj hozzá csipeszt és néhány szem cukorkát, csokit.
A blogban bemutatott képsor segít abban, hogy kerti szék készletet készíts a babaházba. Lépésről lépésre láthatod, hogy készül.
Miből készíthetünk egyszerűen drót székeket. A válasz meglepő, de szerintem szuper. Pezsgős dugót lefogó drót kupakból.
A gyerekek többsége nagyon szeret szívószállal inni. Ha a szívószál díszes, vidám, akkor még jobban kedvelik.
Készíts gyermekeddel madáretetőt. Ez a madáretető lehet egy helyes kis szobadísz, de készíthettek kültérit is.
Ajándékozz gyermekednek Lego ékszereket. A Lego évtizedek óta apáról fiúra, most már kislányra is szálló építő, alkotó játék.
Hihetetlen, mi mindenre jó egy egyszerű ruhacsipesz. Többek között egy rakás állatfigurát, egyebeket készíthetsz belőle.
A gyerekek nagyon szeretnek játszani az anyagokkal. Élvezettel nézik, amint átalakul, formálódik a megolvasztott gyöngy, az elfolyó festék.
Készítsünk a gyereknek édes kis asztali rendezőket. Például ceruzatartót, dobozkákat. A sok sok apróságnak kellenek a vidám tartókák.
A gyerekek többsége szereti a kézműves tevékenységek bármelyikét. Ajándékozhatunk nekik sokféle apróságot, amiből saját fantáziájuk szerint alkothatnak.
A gyurma az egyik legjobb ajándék a gyerekeknek, akár fiú, akár lány. Formálhatja, alakíthatja, gyűrheti, gyúrhatja. Készíts neki ajándékba saját gyurmát otthon.
Készíts a gyermekednek ajándékcsomagot, amelyben a saját tündér kertje megépítéséhez gyűjtesz össze apróságokat.
Színes, vidám, egyedi ajándékoknak mindenki örül. Lepd meg szeretteidet olyan ajándéktárgyakkal, amiket magad készítesz.
Egy apróságot rengeteg módon felhasználhatsz, rengeteg változatban készíthetsz el, és sokféleképpen ajándékozhatsz meg vele másokat.
Készíts ajándékba varázspálcát a gyerekeknek. Imádni fogják, és ha eltörik a játék hevében, akkor pótolni tudod. Ez ám a varázslat.
Aki szereti a Harry Potter sorozatot, az már sokszor találkozott a vajsör finom, édes hangzású nevével. Most el is készítheted magadnak, ha bekukkantasz a blogba.
Frissítsd fel, újítsd meg a törött zsírkréta készletet. Tündéri, formás, és színes ajándék krétákat “süthetsz” ki, egy kis fantáziával.
Készíts ajándékot régi, elfeledett színes ceruzákból. Teljes kis ékszer készletet alkothatsz a fiók mélyén pihenő, már nem használt színesekből.
Készíts a gyerekszobába rongyszőnyeget. Használj hozzá hullahopp karikát, és kinőtt, színes pólókat. Minél színesebb, annál vidámabb.
A fiók mélyén pihenő leszakadt, maradék gombokból nagyon szép ajándékokat készíthetünk. Ebben a bejegyzésben megmutatok pár ötletet.
Ez a karácsonyi kép dekoráció bármikor megváltoztatható, új díszeket lehet rátwnni, vagy fényképekkel is díszíthetjük.
Zokni muffin csomagolva. Apró ajándék, amit a csomagolás tesz érdekessé. Az ilyen, és hasonló ötletek olcsók, és kedvesek.

© 2007-2018 ajandekkatalogus.hu Minden jog fenntartva!

Felhasználási feltételek Impresszum Adatkezelési tájékoztató Belépés partnereinknek

Szeretnél megjelenni nálunk termékeiddel? Legyél a partnerünk!