Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Zseb biliárd

A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Tetszik? Oszd meg!

Zseb biliárd

Mi kell a férfinak? Mármint mi az az ajándék, amit még nem vett meg magának, ami még nincs neki, és tuti, örülne neki. És persze a lényeg, hogy ezt te magad is elkészítheted neki. Amikor átadod, lesz nevetés, és próba játék:)

A zseb biliárd elkészítéséhez össze kell szedned ezt, azt.

Egy fém dobozt, négy darab mini fém csövet, 15 +1 db csapágy golyót, kartont, egy zöld filc darabot, evő pálcikát, és egy hosszabb zacskó záró lapos drótot.. Ragasztóra is szükséged lesz.

A zacskó záró fém drótot hajlítsd akkora háromszög formára, hogy a 15 db csapágygolyó pontosan elférjen benne. A golyókból egyet fess be fehérre, egyet feketére, a maradék 14 golyóból 7 darabot jelölj meg más más színű csíkokkal, vagy pöttyökkel.

A karton lapokból vágj ki annyit, hogy a kis fém cső darabok magasságát elérjék. A csövek körvonalán vágd ki a helyüket a karton lapokból, majd a lapokat ragaszd egymásra. Tedd bele a dobozba ragasztóval rögzítve, majd illeszd a csöveket a helyükre.

Most jöhet a méretre szabott filc darab. Igyekezz tökéletesen simán felragasztani a karton lapra.

Az evőpálcikát vágd akkorára, hogy keresztben elférjen a dobozban. Kis dekorgumi darabot ragaszthatsz a vékonyabb végére. Ezt lyukasztóval tudod pontosan kivágni. A másik felét díszítsd kedved szerint.

Most már csak be kell csomagolnod az ajándékodat, és már jöhet is a meglepetés.


Jó munkát, vidám készülődést!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.