Zseb biliárd

A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Tetszik? Oszd meg!

Zseb biliárd

Mi kell a férfinak? Mármint mi az az ajándék, amit még nem vett meg magának, ami még nincs neki, és tuti, örülne neki. És persze a lényeg, hogy ezt te magad is elkészítheted neki. Amikor átadod, lesz nevetés, és próba játék:)

A zseb biliárd elkészítéséhez össze kell szedned ezt, azt.

Egy fém dobozt, négy darab mini fém csövet, 15 +1 db csapágy golyót, kartont, egy zöld filc darabot, evő pálcikát, és egy hosszabb zacskó záró lapos drótot.. Ragasztóra is szükséged lesz.

A zacskó záró fém drótot hajlítsd akkora háromszög formára, hogy a 15 db csapágygolyó pontosan elférjen benne. A golyókból egyet fess be fehérre, egyet feketére, a maradék 14 golyóból 7 darabot jelölj meg más más színű csíkokkal, vagy pöttyökkel.

A karton lapokból vágj ki annyit, hogy a kis fém cső darabok magasságát elérjék. A csövek körvonalán vágd ki a helyüket a karton lapokból, majd a lapokat ragaszd egymásra. Tedd bele a dobozba ragasztóval rögzítve, majd illeszd a csöveket a helyükre.

Most jöhet a méretre szabott filc darab. Igyekezz tökéletesen simán felragasztani a karton lapra.

Az evőpálcikát vágd akkorára, hogy keresztben elférjen a dobozban. Kis dekorgumi darabot ragaszthatsz a vékonyabb végére. Ezt lyukasztóval tudod pontosan kivágni. A másik felét díszítsd kedved szerint.

Most már csak be kell csomagolnod az ajándékodat, és már jöhet is a meglepetés.


Jó munkát, vidám készülődést!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.