Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Villantó söröskupakból

Ha horgászik a párod, vagy édesapád, akkor biztos lehetsz benne, hogy nagy örömet okozol néhány ajándék villantóval, amit magad készítettél neki.
Tetszik? Oszd meg!

A villantók gyorsan fogynak, ,mert beszakadnak, elviszi a nagy hal, beakadnak, így egy nagy horgásznak mindig szüksége van újabb, és újabb darabokra. Kedves ajándék, ha magad készíted el őket, és leped meg vele a nagy ho ho ho horgászt.

horgászcsali otthon

Néha kimegyek a férjemmel horgászni, de többnyire olvasok, élvezem a természetet. Ha úgy dönt, hogy pergetni megy, vagyis villantóval horgászik, bedobja a műcsalit, és húzza ki a zsinórt, csak akkor horgászok én is, mert ez mozgalmas, izgalmas. Nos, én is beszakítottam már pár villantót. Ezeknek az a szerepe, hogy a halpikkelyek csillogását utánozza, miközben mozognak. Erre kap rá a ragadozó hal. Ezért jó fémes, fényes felületű sörös kupakból, és sörös doboz nyitókájából készíteni.

Mielőtt nekiállsz szerelni, érdemes elmenni egy horgászboltban, és megnézni, vannak e kész elemek, amiből össze tudod állítani a villantót, és esetleg egy egy kötéshez tanácsot kérni az eladótól.  Ha igazi horgász az eladó, akkor biztosan segít.

Szükséged lesz sörös kupakokra, horgokra, és kis karabinerekre, meg gyöngyökre, apró felfűzhető díszekre.

Fontos! A horog végeire tegyél parafadugót, nehogy szerelés közben a kezedbe álljon.

A söröskupakot lyukaszd át két szemben lévő ponton egy szöggel, kalapáccsal. Hajtsd ketté a kupakot kézzel. Ne legyen teljesen lapos, mert úgy nem kap bele a víz. Az alsó lyukba rögzítsd a horgot, a felsőbe a karabinert, amihez majd a damilt köti a horgász. A karabiner, és a kupak közé fűzhetsz gyöngyöket, sörös doboz nyitókát, így még izgalmasabb, csillogóbb darabot kapsz. A horog, és a kupak között is díszítheted a villantót. A képeken levő ötletek mind használhatóak. Ha elkészítettél néhány darabot, és készülsz az ajándék átadására, mindenképpen tartsd kéznél a fényképezőgépet, mert azt az arcot érdemes megörökíteni, amit a nagy horgász mutat majd az ajándék átvételénél.

villantó készítés

készíts villantót

műcsali otthon

Jó munkát, vidám szerelgetést!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.