Villantó söröskupakból

Ha horgászik a párod, vagy édesapád, akkor biztos lehetsz benne, hogy nagy örömet okozol néhány ajándék villantóval, amit magad készítettél neki.
Tetszik? Oszd meg!

A villantók gyorsan fogynak, ,mert beszakadnak, elviszi a nagy hal, beakadnak, így egy nagy horgásznak mindig szüksége van újabb, és újabb darabokra. Kedves ajándék, ha magad készíted el őket, és leped meg vele a nagy ho ho ho horgászt.

horgászcsali otthon

Néha kimegyek a férjemmel horgászni, de többnyire olvasok, élvezem a természetet. Ha úgy dönt, hogy pergetni megy, vagyis villantóval horgászik, bedobja a műcsalit, és húzza ki a zsinórt, csak akkor horgászok én is, mert ez mozgalmas, izgalmas. Nos, én is beszakítottam már pár villantót. Ezeknek az a szerepe, hogy a halpikkelyek csillogását utánozza, miközben mozognak. Erre kap rá a ragadozó hal. Ezért jó fémes, fényes felületű sörös kupakból, és sörös doboz nyitókájából készíteni.

Mielőtt nekiállsz szerelni, érdemes elmenni egy horgászboltban, és megnézni, vannak e kész elemek, amiből össze tudod állítani a villantót, és esetleg egy egy kötéshez tanácsot kérni az eladótól.  Ha igazi horgász az eladó, akkor biztosan segít.

Szükséged lesz sörös kupakokra, horgokra, és kis karabinerekre, meg gyöngyökre, apró felfűzhető díszekre.

Fontos! A horog végeire tegyél parafadugót, nehogy szerelés közben a kezedbe álljon.

A söröskupakot lyukaszd át két szemben lévő ponton egy szöggel, kalapáccsal. Hajtsd ketté a kupakot kézzel. Ne legyen teljesen lapos, mert úgy nem kap bele a víz. Az alsó lyukba rögzítsd a horgot, a felsőbe a karabinert, amihez majd a damilt köti a horgász. A karabiner, és a kupak közé fűzhetsz gyöngyöket, sörös doboz nyitókát, így még izgalmasabb, csillogóbb darabot kapsz. A horog, és a kupak között is díszítheted a villantót. A képeken levő ötletek mind használhatóak. Ha elkészítettél néhány darabot, és készülsz az ajándék átadására, mindenképpen tartsd kéznél a fényképezőgépet, mert azt az arcot érdemes megörökíteni, amit a nagy horgász mutat majd az ajándék átvételénél.

villantó készítés

készíts villantót

műcsali otthon

Jó munkát, vidám szerelgetést!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.