Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Távirányító tartó

Készíts távirányító tartót a párodnak. Ha ez sikerül, akkor lehet tovább ötletelni. Mini hűtő a fotel alá, popcorn tartó a másik karfára:))
Tetszik? Oszd meg!

A komolytól a viccesig, a laza, farmeres változattól a bútorszövet változatig bármelyiket elkészítheted. Ha tudsz kötni, vagy horgolni, akkor használd ezt a technikát. Összegyűjtöttem néhány ötletet, amelyből ki tudsz indulni. A méreteket a saját eszközeidről vedd le a zsebekhez, és a zsebek számát is az határozza meg, mennyi kütyütök van. Hagyhatsz helyet az újságoknak is. Arra figyelj, hogy a fotelba belógó rész elég hosszú legyen, hogy az ülőfelület alá tudd csúsztatni, mert ez tartja a helyén az egész tárolót.

ajándék távirányító tartó

ajándék bőr távirányító tartó

ajándék szövet távirányító tartó

ajándék vidám távirányító tartó

ajándék farmer távirányító tartó

ajándék távirányító tartó újságtartóval

ajándék távirányító tartó saját fotóval

kötött távirányító tartó

szövet távirányító tartó

norvég mintás távirányító tartó

horgolt távirányító tartó

ajándék távirányító tartó csíkos

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.