Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Tablet tartó vágódeszka

Szuper ajándék férfiaknak, nőknek. Talán egy ilyen tablettartóval becsalogathatod a konyhába is a párodat.
Tetszik? Oszd meg!

Tablet tartó vágódeszka

Mi kell hozzá: Egy vágódeszka (akkora, hogy a tablet kényelmesen elférjen rajta), Egy darab parketta szegély, apró szegek, vagy ragasztó, és akril festék, illetve egy darab ék alakú fadarab a támasztónak.

vágódeszka Tablet tartó

A deszka aljára rögzítsd a választott módon a szegélylécet, majd készítsd el a támasztókart. 

vágódeszkából Tablet tartó

ajándék készítés

Ez lehet egy mini vasalattal rögzített téglalap alakú lécdarab is, ha nincs ék alakú, amit ragasztani tudsz. Sőt, miután ez a tartó nem egy súlyos darab, tehetsz rá karton képtartót is. Én például le szoktam szerelni a vásárolt képtartókról az asztali támasztót, ha falra teszem a képet, és ezt félre szoktam tenni. Nos, ehhez a darabhoz jól jön egy ilyen támasztó.

ajándék férfiaknak

Végül fesd le a tartókát olyan színűre, amilyenre szeretnéd.

ajándék apák napjára

Jó munkát, vidám időtöltést!


Az ötletről részletesebben Itt olvashatsz!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.