Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Tablet tartó Piramis

A tabletünket is szeretjük kényelmesen használni, akár az ölünkbe tenni, vagy az asztalra, magunk elé. Ebben segít ez az ajándék ötlet.
Tetszik? Oszd meg!

Tablet tartó Piramis

Ezt a piramis alakú tablet tartót kis eltéréssel különböző módokon megvarrhatod. Az egyik legegyszerűbb módszer ezen az oldalon részletesen bemutatja képekkel, mit tegyél: Piramis alakú tablet tartó Itt ír méreteket is, de szerintem inkább azt kell figyelembe venned, hogy a megajándékozni kívánt férfinak, nőnek mekkora tabletje van.

Ha ezt készíted el, akkor ügyelj arra, hogy a piramis részt előbb ki kell tömni, és levarrni, és csak utána láss hozzá az egyenes támasztó rész kitömésének, levarrásának.

Piramis Tablet tartó

Tablet tartó készítés

Tablet tartó Párna

Egy másik lehetőség, amikor darabokból varrod össze a piramist: Piramis alakú tablettartó 2

Tablet tartó ajándékba

ajándék férfiaknak

Ez a választás akkor jobb, ha szeretnél oldalzsebeket is varrni a kis tartóra.

ajándék készítés

apák napja ajándék készítés

Mielőtt összevarrod a piramis oldalait, előzőleg varrd rá a kis zsebeket. Így lesz helye az írószereknek, szemüvegnek, és a töltőnek.

Nagyon tetszik ez az ajándék ötlet, mert attól függően, hogy milyen anyagból varrod, lehet ajándék férfiaknak, nőknek, és gyerekeknek, kamaszoknak is.

Ha elkészíted a saját verziódat, és elküldöd nekem az ajandekkatalogus@ajandekkatalogus.hu email címre, akkor megmutatjuk azt a Facebook követőinknek, és a blogfelületünkre is felkerül az ajándék ötleteink közé.


Jó munkát, vidám időtöltést!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.
A férfiak, bár többnyire nem sikeresek a takarításban, rendrakásban, és tartásban, azért az autóik tisztaságát fontosnak tartják.
Nem biztos, hogy szükség van széfre az otthonodban, vagy a munkahelyeden, de nem árthat, és aranyos ötlet a könyves széf.
A férfinak készíts férfias ajándékokat. Legyen bár kedves, és formás, azért a színei, a megjelenése neki szóljon.
Ha szokott barkácsolni a párod, vagy szeretnéd, ha ezt tenné, akkor lepd meg a tevékenységet könnyítő apró ajándékkal.
Egy izgalmas, érdekes könyvjelző azoknak, akik szeretik a papír alapú olvasmányokat, mindig kedves ajándék.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Lepd meg szeretteidet saját készítésű ajándékokkal. Készíts a párodnak, barátodnak a kedvenc teafilterekből álló karácsonyfát az ünnepekre.