Tablet tartó Piramis

A tabletünket is szeretjük kényelmesen használni, akár az ölünkbe tenni, vagy az asztalra, magunk elé. Ebben segít ez az ajándék ötlet.
Tetszik? Oszd meg!

Tablet tartó Piramis

Ezt a piramis alakú tablet tartót kis eltéréssel különböző módokon megvarrhatod. Az egyik legegyszerűbb módszer ezen az oldalon részletesen bemutatja képekkel, mit tegyél: Piramis alakú tablet tartó Itt ír méreteket is, de szerintem inkább azt kell figyelembe venned, hogy a megajándékozni kívánt férfinak, nőnek mekkora tabletje van.

Ha ezt készíted el, akkor ügyelj arra, hogy a piramis részt előbb ki kell tömni, és levarrni, és csak utána láss hozzá az egyenes támasztó rész kitömésének, levarrásának.

Piramis Tablet tartó

Tablet tartó készítés

Tablet tartó Párna

Egy másik lehetőség, amikor darabokból varrod össze a piramist: Piramis alakú tablettartó 2

Tablet tartó ajándékba

ajándék férfiaknak

Ez a választás akkor jobb, ha szeretnél oldalzsebeket is varrni a kis tartóra.

ajándék készítés

apák napja ajándék készítés

Mielőtt összevarrod a piramis oldalait, előzőleg varrd rá a kis zsebeket. Így lesz helye az írószereknek, szemüvegnek, és a töltőnek.

Nagyon tetszik ez az ajándék ötlet, mert attól függően, hogy milyen anyagból varrod, lehet ajándék férfiaknak, nőknek, és gyerekeknek, kamaszoknak is.

Ha elkészíted a saját verziódat, és elküldöd nekem az ajandekkatalogus@ajandekkatalogus.hu email címre, akkor megmutatjuk azt a Facebook követőinknek, és a blogfelületünkre is felkerül az ajándék ötleteink közé.


Jó munkát, vidám időtöltést!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.