Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Sörös kupakból további ajándék ötletek

A sörös kupakok sok mindenre jók. Használhatod horgászathoz, vagy az öltözéked kiegészítőjeként, esetleg kulcstartónak.
Tetszik? Oszd meg!

Készítsd a férfiaknak ajándékot sörös kupakokból. Nézd meg, milyen ötleteket gyűjtöttem össze, és próbáld ki magad is. Ha mást nem, egy jóízű nevetést biztosan kapsz érte, de egy egy jól sikerült darab kiváló használati tárgy lehet.


Ha kiválasztod az elegánsabb kupakokat, és néhány sörös doboz fület, veszel egy szép fekete zsinórt, akkor elkészítheted ezt a karkötőt.

karkötő sörös kupakokból

Kulcstartó söröskupakból. Ehhez csupán egy kisebb, és egy nagyobb gyűrűre van szükséged, meg egy szögre, és kalapácsra, amivel átlyukasztod a kupakot.

kulcstartó sörös kupakokból

Ez a kulcstartó már kicsit nehezebb. Kis drót darabokkal vannak egymáshoz rögzítve a kupakok. Ha ezt nehéznek találod, akkor azt is megteheted, hogy egy nagyobb fa kockára (dobókockára) rögzíted a kupakokat.

kulcstartó sörös kupakokból

Bőr karkötő sörös kupakokkal. A bőr alapra szegecsekkel rögzítették a kupakokat.

bőrkarkötő sörös kupakokból

Mandzsetta gomb sörös kupakokból. Kiváló ajándék legénybúcsúra is. Egy régi mandzsetta alapra felragasztod a kupakokat, és kész is.

mandzsetta gomb sörös kupakokból

Horgászoknak villantó. Ez egy igazi különlegesség. Ha a párod szeret horgászni, oda lesz egy ilyen darabtól.

villantó sörös kupakokból

Szoba dísz kupakokból. Pezsgős dugót festesz meg, a tetejére képcsavarral rögzíted az átlyukasztott sörös kupakot, kezeknek pedig sörös doboz fület rögzítesz.

dísz kupakokból

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.
A férfiak, bár többnyire nem sikeresek a takarításban, rendrakásban, és tartásban, azért az autóik tisztaságát fontosnak tartják.
Nem biztos, hogy szükség van széfre az otthonodban, vagy a munkahelyeden, de nem árthat, és aranyos ötlet a könyves széf.
A férfinak készíts férfias ajándékokat. Legyen bár kedves, és formás, azért a színei, a megjelenése neki szóljon.
Ha szokott barkácsolni a párod, vagy szeretnéd, ha ezt tenné, akkor lepd meg a tevékenységet könnyítő apró ajándékkal.
Egy izgalmas, érdekes könyvjelző azoknak, akik szeretik a papír alapú olvasmányokat, mindig kedves ajándék.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Lepd meg szeretteidet saját készítésű ajándékokkal. Készíts a párodnak, barátodnak a kedvenc teafilterekből álló karácsonyfát az ünnepekre.