Sörös kupakból további ajándék ötletek

A sörös kupakok sok mindenre jók. Használhatod horgászathoz, vagy az öltözéked kiegészítőjeként, esetleg kulcstartónak.
Tetszik? Oszd meg!

Készítsd a férfiaknak ajándékot sörös kupakokból. Nézd meg, milyen ötleteket gyűjtöttem össze, és próbáld ki magad is. Ha mást nem, egy jóízű nevetést biztosan kapsz érte, de egy egy jól sikerült darab kiváló használati tárgy lehet.


Ha kiválasztod az elegánsabb kupakokat, és néhány sörös doboz fület, veszel egy szép fekete zsinórt, akkor elkészítheted ezt a karkötőt.

karkötő sörös kupakokból

Kulcstartó söröskupakból. Ehhez csupán egy kisebb, és egy nagyobb gyűrűre van szükséged, meg egy szögre, és kalapácsra, amivel átlyukasztod a kupakot.

kulcstartó sörös kupakokból

Ez a kulcstartó már kicsit nehezebb. Kis drót darabokkal vannak egymáshoz rögzítve a kupakok. Ha ezt nehéznek találod, akkor azt is megteheted, hogy egy nagyobb fa kockára (dobókockára) rögzíted a kupakokat.

kulcstartó sörös kupakokból

Bőr karkötő sörös kupakokkal. A bőr alapra szegecsekkel rögzítették a kupakokat.

bőrkarkötő sörös kupakokból

Mandzsetta gomb sörös kupakokból. Kiváló ajándék legénybúcsúra is. Egy régi mandzsetta alapra felragasztod a kupakokat, és kész is.

mandzsetta gomb sörös kupakokból

Horgászoknak villantó. Ez egy igazi különlegesség. Ha a párod szeret horgászni, oda lesz egy ilyen darabtól.

villantó sörös kupakokból

Szoba dísz kupakokból. Pezsgős dugót festesz meg, a tetejére képcsavarral rögzíted az átlyukasztott sörös kupakot, kezeknek pedig sörös doboz fület rögzítesz.

dísz kupakokból

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.