Sakktábla a falra

Ha lehet golfozni a WC-ben, és lehet Zen kertet gondozni az íróasztalon, akkor sakkozni is lehet a falon. Szuper ajándék azoknak, akik tudnak sakkozni.
Tetszik? Oszd meg!

sakktábla fali

Tulajdonképpen az ötlet adott, ezután már nagyjából rajtad múlik, hogyan valósítod meg. A képen látható sakk készleten tépőzárral rakják fel a táblára a bábukat, de szerintem ez nem tartós, főleg, ha erős a tépőzár (tépi a ragasztó alapot is a tábláról).

A legegyszerűbben úgy hozhatod létre ezt a szuper kis játékot, hogy veszel egy fém fali üzenő táblát (Az IKEÁban lehet egyszerű, sima, fehér táblát kapni). Veszel egy adag fekete akril festéket. Vonalzó segítségével mérd ki a mezőket (8X8) négyzet. Minden másodikat fesd be feketére.

Vegyél egy könnyű, műanyag sakk készletet néhány száz forintért. A lényeg, hogy a bábuk tényleg könnyűek legyenek.

Mágnes lapokat tudsz venni a hobbi boltban, de ha meg szoktad tartani a reklám hűtőmágneseket, vagy találsz otthon régi gyerekjátékot, amiben vannak mágnesek, akkor ezeket is használhatod. Minden figura aljára ragassz jó erős ragasztóval egy darab mágnest. Helyezd el a bábukat a táblán, csomagold be az ajándékodat, és már kész is vagy.

Azért segíts a megajándékozottnak, hogy mi a dolga ezzel a fura sakkal, mert magától nem biztos, hogy rájön, hova kell szerelni :D

fali sakktábla készítés

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.