Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Sakktábla a falra

Ha lehet golfozni a WC-ben, és lehet Zen kertet gondozni az íróasztalon, akkor sakkozni is lehet a falon. Szuper ajándék azoknak, akik tudnak sakkozni.
Tetszik? Oszd meg!

sakktábla fali

Tulajdonképpen az ötlet adott, ezután már nagyjából rajtad múlik, hogyan valósítod meg. A képen látható sakk készleten tépőzárral rakják fel a táblára a bábukat, de szerintem ez nem tartós, főleg, ha erős a tépőzár (tépi a ragasztó alapot is a tábláról).

A legegyszerűbben úgy hozhatod létre ezt a szuper kis játékot, hogy veszel egy fém fali üzenő táblát (Az IKEÁban lehet egyszerű, sima, fehér táblát kapni). Veszel egy adag fekete akril festéket. Vonalzó segítségével mérd ki a mezőket (8X8) négyzet. Minden másodikat fesd be feketére.

Vegyél egy könnyű, műanyag sakk készletet néhány száz forintért. A lényeg, hogy a bábuk tényleg könnyűek legyenek.

Mágnes lapokat tudsz venni a hobbi boltban, de ha meg szoktad tartani a reklám hűtőmágneseket, vagy találsz otthon régi gyerekjátékot, amiben vannak mágnesek, akkor ezeket is használhatod. Minden figura aljára ragassz jó erős ragasztóval egy darab mágnest. Helyezd el a bábukat a táblán, csomagold be az ajándékodat, és már kész is vagy.

Azért segíts a megajándékozottnak, hogy mi a dolga ezzel a fura sakkal, mert magától nem biztos, hogy rájön, hova kell szerelni :D

fali sakktábla készítés

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.
A férfiak, bár többnyire nem sikeresek a takarításban, rendrakásban, és tartásban, azért az autóik tisztaságát fontosnak tartják.
Nem biztos, hogy szükség van széfre az otthonodban, vagy a munkahelyeden, de nem árthat, és aranyos ötlet a könyves széf.
A férfinak készíts férfias ajándékokat. Legyen bár kedves, és formás, azért a színei, a megjelenése neki szóljon.