Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

PVC csőből udvari zuhany

Készíts ajándékba udvari zuhanyt PVC csövekből. A nagy melegben kerti munka közben, vagy csak úgy jól esik átsétálni egy hideg zuhany alatt.
Tetszik? Oszd meg!

Ezt az izgalmas, érdekes ajándékot az egész család élvezni fogja, de a férfiak különösen. Képzeld el a párod, ahogy a nagy melegtől tikkadtan kiül a teraszra, vagy a kertbe. Akkor még mindig panaszkodik a hőségre. Te bekapcsolod a locsolócsőre rögzített zuhanyt, és vége a morcogásnak...

ajándék udvarra

Mi kell hozzá:

Csövek. A méreteket magad számold ki annak alapján, milyen magas, és széles zuhanyt szeretnél készíteni. Vágj két egyforma hosszú lábat, egy az általad meghatározott szélességnek megfelelő zuhany csövet, és négy kisebb, de egyforma hosszú csövet a lábaknak.

ajándék nyárra

Szükséged lesz még két darab T elemre, amelyekhez a lábakat, és a szárakat illeszted, illetve két 90 fokban hajlított könyök elemre, amelyek a lábat, és a zuhany részt összekötik. Kell még a lábakat lezáró 3 darab záróelem (Ezeket rögzítsd ragasztóval, nehogy a víznyomás ledobja).

ajándék készítés

A negyedik lábhoz a locsoló csövet kell illesztened egy szűkített elemmel. Ennek nem tudom a nevét, de a szaküzletben biztosan meg tudják mondani. 

családi ajándék

ajándék férfiaknak

Mielőtt összeszereled a méretre vágott darabokat, lyukaszd ki a zuhany részt kis kézi fúróval. A lyukakat viszonylag sűrűn készítsd el, és persze ügyelj, hogy aprók legyenek. Ha több sorosan készíted, akkor nem csak lefelé szór, hanem kicsit oldalra is. Ha a lyukak aprók, és a víznyomás nagy, akkor jó kis esőpermetet szór rátok.

saját készítésű ajándék

ajándékozás

Jó munkát, vidám időtöltést.

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.