Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Pókhálós dekoráció Halloweenre

Szórakoztató, érdekes, izgalmas, és kiváló apró ajándékötlet ősszel, halloween felé közeledve ez a csillárra akasztható kis pókfészek.
Tetszik? Oszd meg!

ajándék pókháló

Vegyél egy csomag mini lufit. Olyat, amibe vizet szoktak tölteni nyáron a gyerekek. Szerezz be a játékboltban egy csomó apró műanyag pókot. Keress a fonalaid között olyat, amelyik kissé koszos fehér hatást kelt, mint a pókháló. Az se baj, ha visszabontott fonal. Így a hatás még jobb lesz.

Nyújtogasd meg a lufi anyagát, mielőtt megpróbálod felfújni.

Fújd fel a lufit tojás méretűre, kösd be a száját.

ajándék pókháló lufival

Készítsd el a csirizt /Tegyünk fel forrni kb. fél liter vizet. Míg melegszik 2-3 púpozott evőkanál lisztet és egy pici sót 1,5 dl vízzel simára keverünk, mintha pudingot főznénk. Kevés vízzel tovább hígítjuk a masszát, ekkor is csomó mentesre kavargatjuk. Lassan hozzáöntjük a már gyöngyöző fél liter vízhez, és kevergetve hagyjuk felforrni. Elég ha egyet-kettőt "buggyan", utána félrehúzva hűlni hagyjuk, bár már ekkor is használható./

A fonalat áztasd be a csirizbe.

ajándék pókháló készítés

Tekerd fel a lehető legkuszábban a lufira a csirizes fonalat.

ajándék pókháló csirizzel

ajándék készítés

készíts ajándék pókhálót

Hagyd megszáradni az egészet. Ez lehet egy, vagy két nap is, a fonal rétegvastagságától függően.

Ha biztosan száraz már, akkor pukkaszd ki a lufit, és szedd ki egy tű, vagy kisolló segítségével a darabokat. Végül ragaszd fel rá a kis pókokat.

készíts halloween ajándékot

ajándék halloweenra

Most mát köthetsz a kis gubókra akasztót, és elajándékozhatod őket, vagy felakaszthatod a csillárra saját halloween dekorációként.

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.