Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Pókhálós dekoráció Halloweenre

Szórakoztató, érdekes, izgalmas, és kiváló apró ajándékötlet ősszel, halloween felé közeledve ez a csillárra akasztható kis pókfészek.
Tetszik? Oszd meg!

ajándék pókháló

Vegyél egy csomag mini lufit. Olyat, amibe vizet szoktak tölteni nyáron a gyerekek. Szerezz be a játékboltban egy csomó apró műanyag pókot. Keress a fonalaid között olyat, amelyik kissé koszos fehér hatást kelt, mint a pókháló. Az se baj, ha visszabontott fonal. Így a hatás még jobb lesz.

Nyújtogasd meg a lufi anyagát, mielőtt megpróbálod felfújni.

Fújd fel a lufit tojás méretűre, kösd be a száját.

ajándék pókháló lufival

Készítsd el a csirizt /Tegyünk fel forrni kb. fél liter vizet. Míg melegszik 2-3 púpozott evőkanál lisztet és egy pici sót 1,5 dl vízzel simára keverünk, mintha pudingot főznénk. Kevés vízzel tovább hígítjuk a masszát, ekkor is csomó mentesre kavargatjuk. Lassan hozzáöntjük a már gyöngyöző fél liter vízhez, és kevergetve hagyjuk felforrni. Elég ha egyet-kettőt "buggyan", utána félrehúzva hűlni hagyjuk, bár már ekkor is használható./

A fonalat áztasd be a csirizbe.

ajándék pókháló készítés

Tekerd fel a lehető legkuszábban a lufira a csirizes fonalat.

ajándék pókháló csirizzel

ajándék készítés

készíts ajándék pókhálót

Hagyd megszáradni az egészet. Ez lehet egy, vagy két nap is, a fonal rétegvastagságától függően.

Ha biztosan száraz már, akkor pukkaszd ki a lufit, és szedd ki egy tű, vagy kisolló segítségével a darabokat. Végül ragaszd fel rá a kis pókokat.

készíts halloween ajándékot

ajándék halloweenra

Most mát köthetsz a kis gubókra akasztót, és elajándékozhatod őket, vagy felakaszthatod a csillárra saját halloween dekorációként.

Jó munkát, vidám időtöltést!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.