Pók papírnehezék

A férfinak készíts férfias ajándékokat. Legyen bár kedves, és formás, azért a színei, a megjelenése neki szóljon.
Tetszik? Oszd meg!

Pók papírnehezék

Kövekből, és drótból aranyos figurákat lehet létrehozni, amelyek nem csak díszei a lakásnak, íróasztalnak, de akár hasznos tárgyak is lehetnek.

A drótból, és kőből készített pók éppen ilyen.

Az íróasztalra, vagy irattartó polcra helyezve levél, és papír nehezék lesz belőle.

Szerezz be lapos, egyik oldalán kissé domború néhány cm-es köveket, fekete drótot, fekete, és fehér akril festéket.

Fest feketére a kő egyik oldalát, hagyd megszáradni, aztán tedd ugyanezt a másik oldallal.

Száradás után fesd meg a szemeket. A fehérre csak akkor vidd fel a fekete festékkel a szembogarakat, ha már száraz a fehér festék.

Ha kész a kis pók teste, akkor kúpfogó, és egyszerű kézi hajlítás segítségével rögzítsd a kö köré a drótot, alakítsd ki a csápokat, és a négy pár lábat. A kép segít, hol fordítsd vissza a drótot, illetve miként hajlítsd meg a lábak végeit.

A felesleges drót darabokat csípőfogóval vágd le.

Készít egy egész csapatot, hogy minden papírra, és levélre kerülhessen egy pók, vagy csak úgy díszíthesse a dolgozó szobát.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.