Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Pók papírnehezék

A férfinak készíts férfias ajándékokat. Legyen bár kedves, és formás, azért a színei, a megjelenése neki szóljon.
Tetszik? Oszd meg!

Pók papírnehezék

Kövekből, és drótból aranyos figurákat lehet létrehozni, amelyek nem csak díszei a lakásnak, íróasztalnak, de akár hasznos tárgyak is lehetnek.

A drótból, és kőből készített pók éppen ilyen.

Az íróasztalra, vagy irattartó polcra helyezve levél, és papír nehezék lesz belőle.

Szerezz be lapos, egyik oldalán kissé domború néhány cm-es köveket, fekete drótot, fekete, és fehér akril festéket.

Fest feketére a kő egyik oldalát, hagyd megszáradni, aztán tedd ugyanezt a másik oldallal.

Száradás után fesd meg a szemeket. A fehérre csak akkor vidd fel a fekete festékkel a szembogarakat, ha már száraz a fehér festék.

Ha kész a kis pók teste, akkor kúpfogó, és egyszerű kézi hajlítás segítségével rögzítsd a kö köré a drótot, alakítsd ki a csápokat, és a négy pár lábat. A kép segít, hol fordítsd vissza a drótot, illetve miként hajlítsd meg a lábak végeit.

A felesleges drót darabokat csípőfogóval vágd le.

Készít egy egész csapatot, hogy minden papírra, és levélre kerülhessen egy pók, vagy csak úgy díszíthesse a dolgozó szobát.


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.