Parafa dugókból asztali rendezők

Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
Tetszik? Oszd meg!

mobil támasz parafából

Készíts a párodnak, vagy édesapádnak szülinapjára parafadugókból összeállított asztali rendezőket. Például egy helyes, egyszerű vonalú mobil-tablet támaszt, vagy ceruza tartót, esetleg jegyzetpapír tárolót.

Gyűjtsd össze a kupakokat, vagy vásárolj a helyi Gazdaboltban, Mezőgazdasági boltban új darabokat. Hogy melyik az egyszerűbb, azt magadnak kell eldöntened.

A dugók mellett szükséged lesz még erős ragasztópisztolyra. Ha ezek már kéznél vannak, akkor kezdheted összeállítani az ajándékaidat.

A támasz első sorához annyi dugót ragassz össze a végeinél, ahány ahhoz kell, hogy a leendő tulajdonos telefonja, tabletje kényelmesen elférjen rajta. Ehhez, ragassz a sor mögé egy újabbat, majd mint egy fél tető, ragaszd a második sorra a következőket. Ne legyen túl nagy a dőlésszög, mert akkor kényelmetlen lesz ráhelyezve olvasni, nézni a kijelzőt.

A féltető másik oldalát egyenesen vezesd le addig, amíg az első sorok szintjével nem lesz egyvonalban. Ha kell, picit vágj le a dugókból hosszában egy szikével.

A ceruza, és jegyzetpapír tartót egyszerűbben el tudod készíteni. Itt a legjobb, ha egy kész doboz méreteihez igazodsz, és azt használva sablonnak, építed fel az alkotásodat. A ceruza, és jegyzetpapír tartó alját elkészítheted félbevágott dugókból, de használhatsz karton lapot, vagy vastag filc anyagot is, esetleg egy négyzet alakú poháralátétet.

parafa ceruzatartó

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.