Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Óra féktárcsából

Férfiak részére kiváló ajándékötlet lehet egy saját készítésű óra egy motorhoz, vagy egy biciklihez tartózó féktárcsából. Próbáld ki!
Tetszik? Oszd meg!

Féktárcsa óra

A lehető legkülönbözőbb mintázattal lehet kapni ilyen alkatrészeket, bár szerintem jobban jársz, ha egy régi, már nem használt bicikliről szereled le, és ezt teszed rendbe, tisztítod le. Az újak ára 8000 Ft-től kezdődik.  Persze az előnye meg van mindkettőnek. Ha vásárolod, akkor olyat veszel, ami tetszik, ha régi darabot használsz fel, akkor az olcsóbb.

ajándék férfiaknak

A hobbi boltokban tudsz venni óraszerkezetet. A képen látható órán okosan csavarokkal oldották meg a távtartást, kiegyensúlyozást. Ha falra akarod szerelni az órát, akkor vegyél 3, vagy négy csavart, és anyát, amely kicsit hosszabb, mint a féktárcsa, és az óraszerkezet együttes magassága. Ezeket a csavarokat oszd el szabályosan, és ezzel meg todod oldani a falra akasztást, és a stabil állást is. Ha pedig az óraszerkezet rögzítéséhez nem elég nagy a csavar feje, akkor használj csavar alátétet, és így már fel tudod szerelni az órát a féktárcsára.

apák napi ajándék

Jó munkát, vidám időtöltést!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.