Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Nyakkendőtartó

Készíts ajándékba nyakkendőtartót! Sőt, ez a rendszerező, tartó nem csak a nyakkendők tárolására, hanem övek, kendők felakasztására is alkalmas.
Tetszik? Oszd meg!

nyakkendőtartó

Mit kell hozzá beszerezned: Egy erős fogas, bársony szalag, farmer anyag, függöny gyűrű, kötöző zsinór.

nyakkendőtartó készítés

nyakkendőtartó ajándékba

A fogast vond be egy olyan anyaggal, amely stabil, tartós. Ez lehet bársony szalag, vagy a farmerből levágott csíkok. Miközben betekered a fogast, időnként, főleg a hajlatoknál erősítsd meg ragasztóval.

ajándék nyakkendőtartó

A gyűrűket egyenként tekerd be a farmerből levágott csíkokkal. Mindenképpen vékony, nyári farmeranyagot használj. Ezt is erősítsd meg ragasztóval, főleg az elején, és a végén.

ajándék ötletek

ajándék férfiaknak

A kötöző zsinórral rögzítsd egymáshoz a farmeranyaggal bevont gyűrűket.

ajándék ötletek

Végül kösd rá a fogasra a gyűrűk felső sorát.

ajándékötletek

Jó munkát, vidám alkotást!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.