Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Nyakkendős kulcstartó apának

Gyors, egyszerű, és mégis nagyszerű ajándék apák napjára, vagy akár más ünnepre férfiaknak. Itt is csupán egy régi nyakkendőre lesz szükséged.
Tetszik? Oszd meg!

A szemüveg toknál megmaradt nyakkendőt is fel tudod használni, mert éppen a másik, a vékonyabb oldalára lesz szükséged. A hölgy, aki kitalálta ezt a helyes kis ajándékot, apák napjára készítette az ajándékot.

Mi kell hozzá:
- nyakkendő
- kulcstartó karika
- olló

kulcstartó saját kézzel

Nem kell hozzá sok magyarázat. Kövesd a képeket lépésről lépésre, és akkor 10 perc alatt kész a kulcstartó nyakkendő. Használd a nyakkendő vékony oldalát. Addig ne vágd el a nyakkendőt, amíg meg nem kötötted, mert akkor fogod látni, hogy mekkora, és akarsz e még változtatni a méretén. 

nyakkendő készül

nyakkendő kulcstartó

nyakkendő kulcstartó sk

kulcstartó készítés

újrahasznosított

régi nyakkendő

otthoni kacatok

fiók rendezés

szekrény takarítás

apák napja

valentin ajándék

bálint napi meglepetés

apró figyelmasség

édes apróság

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.