Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Nyakkendőből szemüveg tok férfiaknak

Válassz ki egy nyakkendőt a párod szekrényében. Igyekezz olyanra lecsapni, amit már nem használ, de a színeit szereti. A kedvenc nyakkendőjét semmiképpen ne használd fel!
Tetszik? Oszd meg!

A nyakkendőből készült szemüveg tok kedves ajándék, és a varrás nagy részét már elvégezték helyetted. Neked csak át kell alakítani egy kicsit a kész “anyagot”.

szemüveg tok nyakkendőból

Mi kell hozzá:- nyakkendő, - tű, cérna, olló, vonalzó, - ragasztó

ajándék nyakkendő tok

Mérd le a szemüveg méreteit figyelembe véve, mekkora anyagra lesz szükséged. A visszahajtásokat, és a záró fülecskét ne felejtsd el. Ha meg van a hossz, vágd el a megfelelő helyen a nyakkendőt.

Nyakkendőt ajándékba

Bontsd fel a varrást a nyakkendőn belül, mert ide fog kerülni a szemüveg.

ragasztott tok

Ragaszd, vagy öltsd össze a nyakkendő anyagát úgy, hogy a tok rész szabad maradjon.

szemüveg tok sajátkezűleg

Hajtsd vissza a nyakkendő szárát úgy, hogy végleg megkapd a tok méretét, és formáját.

szemüvegtok sk

Hajtsd be a nyakkendő levágott részét, és úgy öltsd össze az alatta levő anyaggal. Megint vigyázz arra, hogy az a rész szabad maradjon, ahol a szemüveg lesz.

szemüveg tok

Kész is a tok. Érdemes forró vasalóval átvasalni, hogy a behajtott fülecske a helyén maradjon, és szép sima, egyenes legyen a tok.

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.
A férfiak, bár többnyire nem sikeresek a takarításban, rendrakásban, és tartásban, azért az autóik tisztaságát fontosnak tartják.
Nem biztos, hogy szükség van széfre az otthonodban, vagy a munkahelyeden, de nem árthat, és aranyos ötlet a könyves széf.
A férfinak készíts férfias ajándékokat. Legyen bár kedves, és formás, azért a színei, a megjelenése neki szóljon.
Ha szokott barkácsolni a párod, vagy szeretnéd, ha ezt tenné, akkor lepd meg a tevékenységet könnyítő apró ajándékkal.
Egy izgalmas, érdekes könyvjelző azoknak, akik szeretik a papír alapú olvasmányokat, mindig kedves ajándék.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Lepd meg szeretteidet saját készítésű ajándékokkal. Készíts a párodnak, barátodnak a kedvenc teafilterekből álló karácsonyfát az ünnepekre.