Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Nyakkendőből szemüveg tok férfiaknak

Válassz ki egy nyakkendőt a párod szekrényében. Igyekezz olyanra lecsapni, amit már nem használ, de a színeit szereti. A kedvenc nyakkendőjét semmiképpen ne használd fel!
Tetszik? Oszd meg!

A nyakkendőből készült szemüveg tok kedves ajándék, és a varrás nagy részét már elvégezték helyetted. Neked csak át kell alakítani egy kicsit a kész “anyagot”.

szemüveg tok nyakkendőból

Mi kell hozzá:- nyakkendő, - tű, cérna, olló, vonalzó, - ragasztó

ajándék nyakkendő tok

Mérd le a szemüveg méreteit figyelembe véve, mekkora anyagra lesz szükséged. A visszahajtásokat, és a záró fülecskét ne felejtsd el. Ha meg van a hossz, vágd el a megfelelő helyen a nyakkendőt.

Nyakkendőt ajándékba

Bontsd fel a varrást a nyakkendőn belül, mert ide fog kerülni a szemüveg.

ragasztott tok

Ragaszd, vagy öltsd össze a nyakkendő anyagát úgy, hogy a tok rész szabad maradjon.

szemüveg tok sajátkezűleg

Hajtsd vissza a nyakkendő szárát úgy, hogy végleg megkapd a tok méretét, és formáját.

szemüvegtok sk

Hajtsd be a nyakkendő levágott részét, és úgy öltsd össze az alatta levő anyaggal. Megint vigyázz arra, hogy az a rész szabad maradjon, ahol a szemüveg lesz.

szemüveg tok

Kész is a tok. Érdemes forró vasalóval átvasalni, hogy a behajtott fülecske a helyén maradjon, és szép sima, egyenes legyen a tok.

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.