Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Nyakkendőből szemüveg tok férfiaknak

Válassz ki egy nyakkendőt a párod szekrényében. Igyekezz olyanra lecsapni, amit már nem használ, de a színeit szereti. A kedvenc nyakkendőjét semmiképpen ne használd fel!
Tetszik? Oszd meg!

A nyakkendőből készült szemüveg tok kedves ajándék, és a varrás nagy részét már elvégezték helyetted. Neked csak át kell alakítani egy kicsit a kész “anyagot”.

szemüveg tok nyakkendőból

Mi kell hozzá:- nyakkendő, - tű, cérna, olló, vonalzó, - ragasztó

ajándék nyakkendő tok

Mérd le a szemüveg méreteit figyelembe véve, mekkora anyagra lesz szükséged. A visszahajtásokat, és a záró fülecskét ne felejtsd el. Ha meg van a hossz, vágd el a megfelelő helyen a nyakkendőt.

Nyakkendőt ajándékba

Bontsd fel a varrást a nyakkendőn belül, mert ide fog kerülni a szemüveg.

ragasztott tok

Ragaszd, vagy öltsd össze a nyakkendő anyagát úgy, hogy a tok rész szabad maradjon.

szemüveg tok sajátkezűleg

Hajtsd vissza a nyakkendő szárát úgy, hogy végleg megkapd a tok méretét, és formáját.

szemüvegtok sk

Hajtsd be a nyakkendő levágott részét, és úgy öltsd össze az alatta levő anyaggal. Megint vigyázz arra, hogy az a rész szabad maradjon, ahol a szemüveg lesz.

szemüveg tok

Kész is a tok. Érdemes forró vasalóval átvasalni, hogy a behajtott fülecske a helyén maradjon, és szép sima, egyenes legyen a tok.

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.