Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Mobil tartó töltéshez

A férfiaknak sokszor nehéz ajándékot venni, készíteni. De azért vannak olyan praktikus ajándék ötletek, amelyekkel biztosan meglephetjük őket.
Tetszik? Oszd meg!

ajándék mobiltöltő tartó

Ez a mobil tartó nagyon egyszerű, mégis kiváló ajándékötlet. Több anyagból elkészítheted. Lehet filc anyagból, vagy kivághatod színes műanyagból, esetleg hobbi boltokban kapható dekor gumiból.

Hajtsd a kiválasztott anyagot félbe, hogy dupla legyen. Így tudod majd beletenni a telefont.

Mérd az anyagot ahhoz a mobilhoz, amelynek készíted a tartót. Jelöld be a tartó tervezett szélességét, és magasságát. Vedd ki belőle a telefont.

Tedd az anyagot az asztalra, majd vonalzó segítségével húzd meg a tartó szélességét jelző vonalakat. Vágd ki az anyagot.

Még mindig tartsd félbehajtva az anyag csíkot, és a tetején rajzold meg az ívet. Vágd ki ezt is.

Ezután rajzolj egy kört a félkörív alá középre a mobiltöltő méretéhez igazítva. A kör megrajzolásához keress egy megfelelő méretű kör formát (szaggató forma, pohár száj, stb) segítségül. Szike segítségével vágd ki a kört.

Most már csak be kell csomagolnod az ajándékodat, és át is adhatod a boldog tulajdonosnak.

ajándék mobil tartó

mobil tartó készítés

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.
A férfiak, bár többnyire nem sikeresek a takarításban, rendrakásban, és tartásban, azért az autóik tisztaságát fontosnak tartják.
Nem biztos, hogy szükség van széfre az otthonodban, vagy a munkahelyeden, de nem árthat, és aranyos ötlet a könyves széf.
A férfinak készíts férfias ajándékokat. Legyen bár kedves, és formás, azért a színei, a megjelenése neki szóljon.
Ha szokott barkácsolni a párod, vagy szeretnéd, ha ezt tenné, akkor lepd meg a tevékenységet könnyítő apró ajándékkal.
Egy izgalmas, érdekes könyvjelző azoknak, akik szeretik a papír alapú olvasmányokat, mindig kedves ajándék.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Lepd meg szeretteidet saját készítésű ajándékokkal. Készíts a párodnak, barátodnak a kedvenc teafilterekből álló karácsonyfát az ünnepekre.