Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Mobil tartó töltéshez

A férfiaknak sokszor nehéz ajándékot venni, készíteni. De azért vannak olyan praktikus ajándék ötletek, amelyekkel biztosan meglephetjük őket.
Tetszik? Oszd meg!

ajándék mobiltöltő tartó

Ez a mobil tartó nagyon egyszerű, mégis kiváló ajándékötlet. Több anyagból elkészítheted. Lehet filc anyagból, vagy kivághatod színes műanyagból, esetleg hobbi boltokban kapható dekor gumiból.

Hajtsd a kiválasztott anyagot félbe, hogy dupla legyen. Így tudod majd beletenni a telefont.

Mérd az anyagot ahhoz a mobilhoz, amelynek készíted a tartót. Jelöld be a tartó tervezett szélességét, és magasságát. Vedd ki belőle a telefont.

Tedd az anyagot az asztalra, majd vonalzó segítségével húzd meg a tartó szélességét jelző vonalakat. Vágd ki az anyagot.

Még mindig tartsd félbehajtva az anyag csíkot, és a tetején rajzold meg az ívet. Vágd ki ezt is.

Ezután rajzolj egy kört a félkörív alá középre a mobiltöltő méretéhez igazítva. A kör megrajzolásához keress egy megfelelő méretű kör formát (szaggató forma, pohár száj, stb) segítségül. Szike segítségével vágd ki a kört.

Most már csak be kell csomagolnod az ajándékodat, és át is adhatod a boldog tulajdonosnak.

ajándék mobil tartó

mobil tartó készítés

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.
A férfiak, bár többnyire nem sikeresek a takarításban, rendrakásban, és tartásban, azért az autóik tisztaságát fontosnak tartják.
Nem biztos, hogy szükség van széfre az otthonodban, vagy a munkahelyeden, de nem árthat, és aranyos ötlet a könyves széf.
A férfinak készíts férfias ajándékokat. Legyen bár kedves, és formás, azért a színei, a megjelenése neki szóljon.