Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Mobil tartó flakon

Készíts a párodnak, vagy édesapádnak praktikus ajándékot. A férfiak nagy része az ilyet szereti igazán.
Tetszik? Oszd meg!

modiltartó

Például egy mobil tartó, amelyet a konnektorba bedugott töltőre tud akasztani, és még a feleslege kábelt is bele tudja tenni, szerintem kevés férfit nem tölt el boldogsággal. Az én férjem nagyon nem szereti az ide oda lógó felesleges kábeleket, viszont a telefont minden este tölteni kell.

Válassz egy megfelelő méretű flakont. Ez fontos, mert ma már nagyon eltérő méretűek a készülékek, így az egyiknek kisebb, másiknak nagyobb flakon kell. Alaposan öblítsd el a falont kívül, belül.

Nézd a képet, és annak segítségével alkoholos filccel rajzold meg a vágás vonalait. Gyakorlatilag körberajzolod a flakont, mintha félbe akarnád vágni, majd a hátsó részén egy megfordított U alakot rajzolsz a vonal fölé, és kézzel berajzolod az U szárak, és a körbe húzódó vonal találkozásának kerek ívét. A lényeg az, hogy a végeredmény egy fogantyús tároló legyen.

Ha berajzoltad a vonalakat, akkor egy szikével vágd le a flakonról a felesleges részt. Óvatosan, és lassan dolgozz, hogy a penge ne fusson túl a rajzolt vonalakon.

Az éles széleket finom reszelővel, vagy dörzspapírral kicsit dolgozd el.

Válaszd ki a megfelelő mintájú anyagot. legyen vékony, hogy könnyebben dolgozz vele.

Textil decoupage ragasztóval kend be a flakon felületét, és simítsd rá az anyagot, majd kívülről is kend be ragasztóval a textilt. Tedd egy stabil helyre az egészet, hogy meg tudjon száradni. Teljes száradás után ollóval, szikével vágd le a felesleges anyag darabokat.

mobiltartó készítés

mobiltartó töltéshez

mobiltartó töltéshez ajándékba

ajándék mobiltartó töltéshez

ajándék készítés

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.
A férfiak, bár többnyire nem sikeresek a takarításban, rendrakásban, és tartásban, azért az autóik tisztaságát fontosnak tartják.
Nem biztos, hogy szükség van széfre az otthonodban, vagy a munkahelyeden, de nem árthat, és aranyos ötlet a könyves széf.
A férfinak készíts férfias ajándékokat. Legyen bár kedves, és formás, azért a színei, a megjelenése neki szóljon.