Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Mobil tartó flakon

Készíts a párodnak, vagy édesapádnak praktikus ajándékot. A férfiak nagy része az ilyet szereti igazán.
Tetszik? Oszd meg!

modiltartó

Például egy mobil tartó, amelyet a konnektorba bedugott töltőre tud akasztani, és még a feleslege kábelt is bele tudja tenni, szerintem kevés férfit nem tölt el boldogsággal. Az én férjem nagyon nem szereti az ide oda lógó felesleges kábeleket, viszont a telefont minden este tölteni kell.

Válassz egy megfelelő méretű flakont. Ez fontos, mert ma már nagyon eltérő méretűek a készülékek, így az egyiknek kisebb, másiknak nagyobb flakon kell. Alaposan öblítsd el a falont kívül, belül.

Nézd a képet, és annak segítségével alkoholos filccel rajzold meg a vágás vonalait. Gyakorlatilag körberajzolod a flakont, mintha félbe akarnád vágni, majd a hátsó részén egy megfordított U alakot rajzolsz a vonal fölé, és kézzel berajzolod az U szárak, és a körbe húzódó vonal találkozásának kerek ívét. A lényeg az, hogy a végeredmény egy fogantyús tároló legyen.

Ha berajzoltad a vonalakat, akkor egy szikével vágd le a flakonról a felesleges részt. Óvatosan, és lassan dolgozz, hogy a penge ne fusson túl a rajzolt vonalakon.

Az éles széleket finom reszelővel, vagy dörzspapírral kicsit dolgozd el.

Válaszd ki a megfelelő mintájú anyagot. legyen vékony, hogy könnyebben dolgozz vele.

Textil decoupage ragasztóval kend be a flakon felületét, és simítsd rá az anyagot, majd kívülről is kend be ragasztóval a textilt. Tedd egy stabil helyre az egészet, hogy meg tudjon száradni. Teljes száradás után ollóval, szikével vágd le a felesleges anyag darabokat.

mobiltartó készítés

mobiltartó töltéshez

mobiltartó töltéshez ajándékba

ajándék mobiltartó töltéshez

ajándék készítés

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.