Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Laptop tartó műanyag csövekből

A férfiaknak nem könnyű meglepetést okozni, ha ajándékozásról van szó. Ők sokszor azonnal megveszik maguknak, ha szükségük van valamire.
Tetszik? Oszd meg!

Figyeld meg a párodat, mi az, amit otthon sokszor használ, és találd ki, mivel egyszerűsíthetnéd az életét. Ilyen apróság lehet egy laptop tartó is.

Biztos örülni fog, ha magával viheti a gépet a nappaliba, a gyerekszobába, a hálóba.

Ráadásul magad is elkészítheted egyszerűen ezt az ajándékot.

laptop tartó saját kézzel

Csupán kb 1,2 - 1,5 méter műanyag csőre, és a hozzá illő hat db cső könyökre lesz szükséged.  Ha nemrég építkeztetek, vagy újítottátok fel a lakást, akkor kutakodj kicsit. Ha nincs otthon ilyen, akkor egy szakboltban könnyen beszerzed. Ebben az esetben azért is könnyebb a dolgod, mert ha előre leméred a laptop méreteit, és kiszámolod a csövek hosszát, akkor az eladó le is vágja neked a darabokat. Ha erre nincs lehetőséged, akkor otthon vágd le a darabokat szikével, vagy műanyag fűrésszel.

A kép szerint illeszd össze a csöveket a könyökökkel. Ha kicsit lazább, akkor pillanatragasztóval kend be a csövek végét.

laptoptartó készítés

Jó munkát, vidám időtöltést!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.
A férfiak, bár többnyire nem sikeresek a takarításban, rendrakásban, és tartásban, azért az autóik tisztaságát fontosnak tartják.
Nem biztos, hogy szükség van széfre az otthonodban, vagy a munkahelyeden, de nem árthat, és aranyos ötlet a könyves széf.
A férfinak készíts férfias ajándékokat. Legyen bár kedves, és formás, azért a színei, a megjelenése neki szóljon.