Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Laptop tartó műanyag csövekből

A férfiaknak nem könnyű meglepetést okozni, ha ajándékozásról van szó. Ők sokszor azonnal megveszik maguknak, ha szükségük van valamire.
Tetszik? Oszd meg!

Figyeld meg a párodat, mi az, amit otthon sokszor használ, és találd ki, mivel egyszerűsíthetnéd az életét. Ilyen apróság lehet egy laptop tartó is.

Biztos örülni fog, ha magával viheti a gépet a nappaliba, a gyerekszobába, a hálóba.

Ráadásul magad is elkészítheted egyszerűen ezt az ajándékot.

laptop tartó saját kézzel

Csupán kb 1,2 - 1,5 méter műanyag csőre, és a hozzá illő hat db cső könyökre lesz szükséged.  Ha nemrég építkeztetek, vagy újítottátok fel a lakást, akkor kutakodj kicsit. Ha nincs otthon ilyen, akkor egy szakboltban könnyen beszerzed. Ebben az esetben azért is könnyebb a dolgod, mert ha előre leméred a laptop méreteit, és kiszámolod a csövek hosszát, akkor az eladó le is vágja neked a darabokat. Ha erre nincs lehetőséged, akkor otthon vágd le a darabokat szikével, vagy műanyag fűrésszel.

A kép szerint illeszd össze a csöveket a könyökökkel. Ha kicsit lazább, akkor pillanatragasztóval kend be a csövek végét.

laptoptartó készítés

Jó munkát, vidám időtöltést!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.