Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Kulcstartó praktikusan!

Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
Tetszik? Oszd meg!

fali kulcstartó

A képen látható kulcstartó tárolót akár magad is elkészítheted, és megajándékozhatod vele a barátaidat, hozzátartozóidat.

A kulcstárolót többféle módon is megcsinálhatod.

Ha tudsz bánni a fűrésszel, egyéb barkács eszközökkel, és vannak is ilyen felszereléseid, akkor egy darab fa hasáb is lehet az alapanyagod.

Ezt 4-5 cm-enként befűrészeled 3-4 cm mélyen. Majd a hasábot, és a réseket csiszoló papírral egyenletes, sima felületűvé varázsolod, végül azért, hogy tartósan szép maradjon, lekened páccal. A falra való rögzítést megoldhatod kis szegecsekkel, vagy erős mágnes korongok felragasztásával. Ebben az esetben a falra egy fém csíkot rögzíts.

Vékony fa lécből, és natúr fa kockákból is elkészítheted a kulcs tároló. Ezeket először csiszold le, kezeld a felületeket, majd erős faragasztóval rögzítsd a fa lécre a kockákat néhány milliméteres réseket hagyva közöttük.

A kulcsokra köss zsinórt, vagy bőr szalagot, és a végére találj ki díszeket. A képek ezekhez is jó ötleteket adhatnak.

kulcsos tároló

Jó munkát, vidám barkácsolást!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.