Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Kulcstartó praktikusan!

Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
Tetszik? Oszd meg!

fali kulcstartó

A képen látható kulcstartó tárolót akár magad is elkészítheted, és megajándékozhatod vele a barátaidat, hozzátartozóidat.

A kulcstárolót többféle módon is megcsinálhatod.

Ha tudsz bánni a fűrésszel, egyéb barkács eszközökkel, és vannak is ilyen felszereléseid, akkor egy darab fa hasáb is lehet az alapanyagod.

Ezt 4-5 cm-enként befűrészeled 3-4 cm mélyen. Majd a hasábot, és a réseket csiszoló papírral egyenletes, sima felületűvé varázsolod, végül azért, hogy tartósan szép maradjon, lekened páccal. A falra való rögzítést megoldhatod kis szegecsekkel, vagy erős mágnes korongok felragasztásával. Ebben az esetben a falra egy fém csíkot rögzíts.

Vékony fa lécből, és natúr fa kockákból is elkészítheted a kulcs tároló. Ezeket először csiszold le, kezeld a felületeket, majd erős faragasztóval rögzítsd a fa lécre a kockákat néhány milliméteres réseket hagyva közöttük.

A kulcsokra köss zsinórt, vagy bőr szalagot, és a végére találj ki díszeket. A képek ezekhez is jó ötleteket adhatnak.

kulcsos tároló

Jó munkát, vidám barkácsolást!

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.
A férfiak, bár többnyire nem sikeresek a takarításban, rendrakásban, és tartásban, azért az autóik tisztaságát fontosnak tartják.
Nem biztos, hogy szükség van széfre az otthonodban, vagy a munkahelyeden, de nem árthat, és aranyos ötlet a könyves széf.
A férfinak készíts férfias ajándékokat. Legyen bár kedves, és formás, azért a színei, a megjelenése neki szóljon.
Ha szokott barkácsolni a párod, vagy szeretnéd, ha ezt tenné, akkor lepd meg a tevékenységet könnyítő apró ajándékkal.
Egy izgalmas, érdekes könyvjelző azoknak, akik szeretik a papír alapú olvasmányokat, mindig kedves ajándék.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.
Lepd meg szeretteidet saját készítésű ajándékokkal. Készíts a párodnak, barátodnak a kedvenc teafilterekből álló karácsonyfát az ünnepekre.