Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Kovácsoltvas, vagy papír?

Egyszerű, de nagyszerű faldísz, amelyet Te is könnyedén elkészíthetsz otthon. Nézd meg, és ha tetszik lepd meg vele szeretteidet.
Tetszik? Oszd meg!

fali dísz férfiaknak

Suzy Myers készítette el ezeket a szép, mégis egyszerű fali díszeket, amelyek leírását feltette a netre, hogy mi is élvezhessük az alkotás örömét.

Nézzük, hogy készülnek a díszek:

Szükséged lesz egy keretre, néhány wc papír, és papírtörlő gurigára, ragasztóra, éles vágóeszközre, és fém hatású /metál/ festékre.

faldísz saját kézzel

Mielőtt megkezded a munkát, érdemes készítened egy tervet arról, mit szeretnél készíteni. A neten sok kovácsoltvas mintát találsz, ezek segíthetnek az ötletelésben.
Mindig azzal kezd a munkát, hogy oszd fel a felületet egyenlő részekre. Ha ezt megtetted, akkor könnyebben boldogulsz a részek egységes kitöltésével, és van mihez viszonyítanod, illetve ragasztanod.

Vágd fel a gurigákat kb 1 cm vastag csíkokra.

kovácsolt papír ajándék

Ragaszd be a felületet felosztó egyenes csíkokat.

ajándék készítés

festett dísz

A mintákat úgy tudod elkészíteni, hogy éleket hajtogatsz a csíkokba, vagy ha göndör mintát szeretnél, akkor a csíkokat feltekered egy ceruza szárára.

ajándék férfiaknak

kovácsoltvas fali dísz

Ha elkészült a dísz, akkor már csak a festés van hátra. Ha kovácsoltvas hatást szeretnénk elérni, akkor metál festéket kell vennünk, akár spray, akár kenhető változatba. Ezt kis kiszerelésben beszerezhetjük a hobbi boltokban, vagy festék boltokban, de ott inkább a spray változatot árulják.

papír rács ajándék

kovács korlát

metál festett kép ajándékba

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A parfümök saját egyediségünk okán igazán személyes ajándékok, hisz az egyes illatok más és más módon harmonizálnak mind...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.
A férfiak, bár többnyire nem sikeresek a takarításban, rendrakásban, és tartásban, azért az autóik tisztaságát fontosnak tartják.
Nem biztos, hogy szükség van széfre az otthonodban, vagy a munkahelyeden, de nem árthat, és aranyos ötlet a könyves széf.
A férfinak készíts férfias ajándékokat. Legyen bár kedves, és formás, azért a színei, a megjelenése neki szóljon.
Ha szokott barkácsolni a párod, vagy szeretnéd, ha ezt tenné, akkor lepd meg a tevékenységet könnyítő apró ajándékkal.
Egy izgalmas, érdekes könyvjelző azoknak, akik szeretik a papír alapú olvasmányokat, mindig kedves ajándék.
A csokoládéból, cukorkákból elkészített tortával két legyet ütsz egyszerre. A torta is elkészül, és különleges, saját készítésű ajándékkal leped meg az ünnepeltet.