Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Kovácsoltvas, vagy papír?

Egyszerű, de nagyszerű faldísz, amelyet Te is könnyedén elkészíthetsz otthon. Nézd meg, és ha tetszik lepd meg vele szeretteidet.
Tetszik? Oszd meg!

fali dísz férfiaknak

Suzy Myers készítette el ezeket a szép, mégis egyszerű fali díszeket, amelyek leírását feltette a netre, hogy mi is élvezhessük az alkotás örömét.

Nézzük, hogy készülnek a díszek:

Szükséged lesz egy keretre, néhány wc papír, és papírtörlő gurigára, ragasztóra, éles vágóeszközre, és fém hatású /metál/ festékre.

faldísz saját kézzel

Mielőtt megkezded a munkát, érdemes készítened egy tervet arról, mit szeretnél készíteni. A neten sok kovácsoltvas mintát találsz, ezek segíthetnek az ötletelésben.
Mindig azzal kezd a munkát, hogy oszd fel a felületet egyenlő részekre. Ha ezt megtetted, akkor könnyebben boldogulsz a részek egységes kitöltésével, és van mihez viszonyítanod, illetve ragasztanod.

Vágd fel a gurigákat kb 1 cm vastag csíkokra.

kovácsolt papír ajándék

Ragaszd be a felületet felosztó egyenes csíkokat.

ajándék készítés

festett dísz

A mintákat úgy tudod elkészíteni, hogy éleket hajtogatsz a csíkokba, vagy ha göndör mintát szeretnél, akkor a csíkokat feltekered egy ceruza szárára.

ajándék férfiaknak

kovácsoltvas fali dísz

Ha elkészült a dísz, akkor már csak a festés van hátra. Ha kovácsoltvas hatást szeretnénk elérni, akkor metál festéket kell vennünk, akár spray, akár kenhető változatba. Ezt kis kiszerelésben beszerezhetjük a hobbi boltokban, vagy festék boltokban, de ott inkább a spray változatot árulják.

papír rács ajándék

kovács korlát

metál festett kép ajándékba

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.