Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Könyvtámasz férfiaknak

Kedves, és személyes ajándék lehet egy könyvtámasz, ami a párodnak készül kifejezetten az ő érdeklődési körére építve a díszítést.
Tetszik? Oszd meg!

Mutatok néhány ötletet:

könyv támasz ajándékba

Mi kell hozzá:

könyv támasz saját kézzel

kettő fa polc lap, kettő műanyag figura, ragasztó, festék

lovas könyv támasz ajándékba

 vizilovas könyv támasz ajándékba

Befested az állatokat, és a polc lapokat, aztán a figurákat ráragasztod a polc lapra, és kész is vagy.

zsiráfos könyv támasz ajándékba

arany zsiráf

Itt a kettő helyett négy darab fa polc lapra lesz szükséged, és így még stabilabb lesz a könyvtámasz.

elefántos könyv támasz ajándékba

Ha kőlapot használsz a fa lapok helyett, akkor biztosabban meg tudja tartani a könyvet a támasz.

ajándék férfiaknak

pasis ajándék

Habszivacs, és műcement használatával már egész kis jeleneteket is készíthetsz a könyvtámaszokra.

ajándék férfiaknak

A sportrajongóknak lehet a kedvenc csapatának képeivel díszíteni a könyvtámaszt, és egy a sportot jellemző tárgyat rögzíteni a lapokra.

Engedd szabadjára a fantáziádat, és alkoss.

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.