Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Könyvespolc széf ajándékba

Nem biztos, hogy szükség van széfre az otthonodban, vagy a munkahelyeden, de nem árthat, és aranyos ötlet a könyves széf.
Tetszik? Oszd meg!

széf a könyvespolcon

Lepd meg barátaidat, családtagjaidat egy sajátos széffel, amely bár nem zárható, de a formája tökéletes álca lehet. A lényeg, hogy a könyvek, amelyeket felhasználsz az elkészítéséhez, ne a könyvespolc legkeresettebb darabjai legyenek. Egy régi, elavult lexikon sorozat, vagy a család által nem beszélt nyelven íródott könyvek, esetleg a papucsállatkák nemi életéről szóló sorozat tökéletes álca lehet a doboznak, amelyet a könyv gerincek rejtenek.

könyv széf

A széf elkészítéséhez szükséged lesz a kiválasztott könyvekre, egy fadobozra, szikére, és erős ragasztóra.

A könyveket mérd a doboz szélességéhez, és úgy válogasd össze őket, hogy a szélességük éppen megegyezzen a doboz szélességével. Ez fontos a stabil fedés, a hatás miatt.

A könyv gerinceket válaszd le szikével a lapokról, de lehetőleg úgy, hogy a lapok kb 7-8 milliméter vastagságban megmaradjanak. A szélső darabok egyikének hagyd meg az első kemény borítóját, a másiknak a hátsót. Ezek lesznek a keretek.

A hátsó borítós oldal darabot rögzítsd a dobozra először. Ezt követően darabonként, szorosan egymáshoz illesztve ragaszd fel a dobozra a könyv gerinceket. Egy picit egymáshoz is ragaszd őket, de ügyelj, hogy a ragaszt ne follyon ki. Végül zárd a borítást az első fedőlapos könyvvel.

Hagyd megszáradni a ragasztót, és már ki is próbálhatod a könyvespolcon, milyen lett a széfed.

Ha eléggé megtévesztő a külső szemnek, akkor már csomagolhatod is az ajándékodat:)


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.