Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Könyvespolc széf ajándékba

Nem biztos, hogy szükség van széfre az otthonodban, vagy a munkahelyeden, de nem árthat, és aranyos ötlet a könyves széf.
Tetszik? Oszd meg!

széf a könyvespolcon

Lepd meg barátaidat, családtagjaidat egy sajátos széffel, amely bár nem zárható, de a formája tökéletes álca lehet. A lényeg, hogy a könyvek, amelyeket felhasználsz az elkészítéséhez, ne a könyvespolc legkeresettebb darabjai legyenek. Egy régi, elavult lexikon sorozat, vagy a család által nem beszélt nyelven íródott könyvek, esetleg a papucsállatkák nemi életéről szóló sorozat tökéletes álca lehet a doboznak, amelyet a könyv gerincek rejtenek.

könyv széf

A széf elkészítéséhez szükséged lesz a kiválasztott könyvekre, egy fadobozra, szikére, és erős ragasztóra.

A könyveket mérd a doboz szélességéhez, és úgy válogasd össze őket, hogy a szélességük éppen megegyezzen a doboz szélességével. Ez fontos a stabil fedés, a hatás miatt.

A könyv gerinceket válaszd le szikével a lapokról, de lehetőleg úgy, hogy a lapok kb 7-8 milliméter vastagságban megmaradjanak. A szélső darabok egyikének hagyd meg az első kemény borítóját, a másiknak a hátsót. Ezek lesznek a keretek.

A hátsó borítós oldal darabot rögzítsd a dobozra először. Ezt követően darabonként, szorosan egymáshoz illesztve ragaszd fel a dobozra a könyv gerinceket. Egy picit egymáshoz is ragaszd őket, de ügyelj, hogy a ragaszt ne follyon ki. Végül zárd a borítást az első fedőlapos könyvvel.

Hagyd megszáradni a ragasztót, és már ki is próbálhatod a könyvespolcon, milyen lett a széfed.

Ha eléggé megtévesztő a külső szemnek, akkor már csomagolhatod is az ajándékodat:)


Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.