Webáruházad van?
Szerezz aranyfokozatú ajándék vásárlókat:

Kő fényképtartó

Lepd meg szeretteidet apró ajándékokkal névnapjuk alkalmából. Egyférfi is örülhet egy fényképtartónak, ha az kellően férfias kinézetű.
Tetszik? Oszd meg!

kő drót fényképtartó

Egy üveg bor mellé ajándékozhatunk egy egyszerű, mégis szép, és izgalmas megjelenésű fényképtartót egy családi fotóval, vagy egy személyes üdvözlőkártyával. Ez a képen szereplő kőből, és drótból összeállított fényképtartó bármelyik férfi íróasztalán, vagy dolgozószobájában stílusos dísztárgy lehet.

Az elkészítéséhez szükséged van néhány szép, és nagy kődarabra, kövenként egy 40-50 cm hosszúságú drótdarabra, egy kúp fogóra, és egy drótvágóra.

A fényképtartó részt csiga vonalba hajlítsd meg, majd alakítsd ki a szárat, aztán a maradék dróttal rögzítsd a kőre az egészet. Kialakíthatsz más formájú fényképtartó részt is Nézd csak:

dróthajlító ötletek

Jó munkát, vidám alkotást!
Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
Ez egy igazi férfi kategória. Ajándékozz Gps-t, vagy Hi fi cuccokat, Blu-ray lejátszót, vagy fényképezőgépet. Lepd meg a...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.