Készíts széfet kedvesednek

Olvasni csodás dolog, mégis, minden háztartásban van egy könyv, amit soha senki nem vesz elő, egy könyv, ami elég nagy ahhoz, hogy elférjen benne néhány személyes apróság.
Tetszik? Oszd meg!

Vedd most elő ezt a könyvet, és “vágj” bele. Készíts saját széfet a párodnak.

titkos széf

Az elkészítése nem nehéz, csak éles szike, vonalzó, és tapétaragasztó, vagy csiríz kell hozzá:

széf könyvből

könyv tároló

A lapok alá tégy be egy kemény lapot, amin a szike már nem megy. Vonalzóval rajzold meg a kivágandó rész keretét, és a vonalzó mentén húzva a szikét, kezdd el kivágni a lapokat. Egyszerre csak 4-5 lapot visz át a szike. Ha így haladsz lassan, akkor szép, egyenletes, precíz lesz a végeredmény.

titkos rekesz

Ha készen vagy a vágással, akkor az alsó lapokat ragaszd az alsó fedőlaphoz, majd szép fokozatosan ragaszd össze az egész könyvet. A végén rakj a legfelső lapra fóliát, és úgy csukd be a könyv feldőlapját. Tegyél valami nehezet, pl néhány könyvet a széfre, hogy jól összepréselődjenek a lapok.

Pár napig száradni fog. Ne türelmetlenkedj, mert a jó munkához idő kell:))

titkos tároló

Ha szeretnéd, forma széfet is készíthetsz. Ehhez érdemes egy műanyag, vagy fém szív lapot használni, és azt vágni körbe a szikével.

Tetszik? Oszd meg!

Ajándék férfiaknak

A humor, a vicc, a nevetés olyan ajándék, amely önmagában is értékes mindenki számára. Lepd meg családtagjaidat, barátai...
Éppúgy, ahogy az otthonunkban, így az irodában is megtalálhatóak az őrölt kütyük, ezek a némiképp haszontalan, de annál ...
Ma már otthon is elkészítheti bárki a kedvenc italát. Csak körül kell nézni a neten a recept után, beszerezni a szüksége...
Ebben a kategóriában megtalálod azokat a fitnesz eszközöket, amelyekkel otthonodban is vidáman sportolhatsz, elvégezhete...
Kevés ember éli le úgy az életét, hogy nem tanul meg biciklizni. Ha pedig megtanult, akkor szinte biztosan szeretni fogj...
A horgászat egy olyan hobbi, amelyet egész évben űzhet a sport szerelmese. Bármit ajándékozol, ami a szenvedélyéhez kell...
Ma már a kert nem csak arról szól, hogy ültessünk bele néhány haszonnövényt, vagy néhány bokrot, fát. A kert, balkon épp...

Ajándék férfiaknak

Saját kezűleg, kézzel otthon készíthető ajándékok
Nem kell feltétlen szeretnie annak a bort, aki kedveli a dugóiból készült tárgyakat, dekorációkat. Elég, ha magát a természetes anyagot kedveled.
A férfiak szeretik a kényelmet még a leglehetetlenebb helyzetekben is. Egy medencében, egy strandon is jobban kitartanak, ha el tudják engedni magukat.
Már sokszor festettünk követ a blogjaimban, de ezt nem lehet megunni. A természet ezer formája, anyaga szolgáltatja a tökéletes alapot az alkotáshoz.
Ha nem is napról napra, de a férfiak is szeretik, ha a környezetük rendben van, az íróasztalukat, a dokumentumaikat át lehet látni. De ebben elkel néha a női segítség.
A zseb biliárd, mini biliárd a tökéletes pasi ajándék azoknak, akik szeretik a játékot, és az érdekes, izgalmas kütyüket.
Gőzöd sincs, mivel lepd meg a párodat? Szüksége lenne néhány alsó nadrágra, zoknira? Igen, de ezek nem ajándékok. Akkor csinálj belőlük azt.
A férfiak, és barkács cuccok éppúgy összetartoznak a női fejben, mint a sétapálca, és az úriember. Így az ajándékozásnál is lehet ez egy irányvonal.
Egyszerű, mégis igényes, és praktikus egyszerre egy falra szerelhető natúr fa kulcstartó, amelyet akár magad is elkészíthetsz.
A kütyük, bigyók fénykorában te magad is meglepheted egy kis asztali játékkal a párodat, barátaidat, vagy valamely férfi családtagodat.